miercuri, aprilie 17, 2024
ȘTIRIVIDEO | Totul e pe față: la carnavalul din Torrevieja (Spania) copiii...

VIDEO | Totul e pe față: la carnavalul din Torrevieja (Spania) copiii au defilat îmbrăcați în prostituate cu steaguri LGBT. Un jurnalist român ia atitudine

Copii îmbrăcați în lenjerie intimă, cu curele, semănând a prostituate. Și cu steagul LGBT în frunte.

Acestea au fost imaginile de la carnavalul din Torrevieja, Alicante, din Spania, care au făcut înconjurul rețelelor de socializare.

„Coregrafia” a fost orchestrată de o trupă, Osadia, formată din 68 de persoane. Minorii erau îmbrăcați în ciorapi, portjartiere, mameloane, tocuri înalte și alte articole de lenjerie intimă. Ei au numit spectacolul „Promite până când te angajezi”.

Primarul din Torrevieja (Partidul Popular) a fost încântat de carnavalul din acest an. „Încă un an, Carnavalul din Torrevieja își inundă străzile cu magie, culoare, muzică și zâmbete cu o paradă de noapte spectaculoasă. Vreau să felicit toate trupele premiate și participanții”, a scris Manuel Dolon pe rețelele sale de socializare.

Primarul Manuel Dolón a felicitat, de asemenea, organizatorii carnavalului din Torrevieja și Departamentul Festival, condus de Rosario Martínez, „pentru marea muncă depusă pentru a face carnavalul nostru să strălucească și să se poziționeze ca un reper național”.

Scriitoarea Lucía Etxebarria se întreabă într-un tweet ce tată își îmbracă copiii așa: „Îmi confirmă că a fost în Torrevieja. Ce rost are să îmbraci minorii într-o ținută BDSM? Ce fel de tată este de acord cu asta și permite, de asemenea, să fie filmați?”.

José Andrés Calderón, un activist catolic, a reacționat scriind că „pedofilii vor fi foarte mulțumiți de aceste scene”. Deputatul VOX pentru Alicante, David García, a spus că nu înțelege cum a permis primarul PP acest lucru și a avertizat că „nimeni nu se atinge de copii”, scrie InfoVaticana.

„Sexualizarea copiilor nu ar trebui permisā. Copiii trebuie să integreze lumea, sa devină persoane, nu să fie închinați psihologic unui singur impuls. Oribil”, a scris și jurnalistul român, Mihai Dobrovolschi.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

5 COMENTARII

  1. Vorba feminizdelor si activistilor homo, a ateilor militanti, si a tuturor oengeurilor tip Sorosh de pe acelasi palier:
    “Vrem educatie sexuala in scoli acum!” – ca doar de asta e Romania pe primul loc in lume la sarcini la minore, si nu ca sunt destule minore de printr-o anumita “minoritate” etnica, care fac copii de devreme, ca asa e traditia la ei…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE