luni, mai 20, 2024
ACTUALITATEVIDEO SUA | O femeie surdă nu a fost servită pentru că...

VIDEO SUA | O femeie surdă nu a fost servită pentru că i-a cerut vânzătoarei să-și dea jos masca de protecție, pentru a o putea înțelege

O femeie surdă a postat un videoclip emoționant susținând că i s-a refuzat servirea la o gogoșerie Dunkin ‘Donuts pentru că nu-și putea auzi serverul.

Shannon Heroux a spus că a relatat povestea pentru a răspândi conștientizarea discriminării, în încercarea de a avertiza pe alții că pot trece prin ce a trecut ea.

Aceasta a postat un videoclip emoționant pe TikTok, spunând că pandemia Covid-19 în curs de desfășurare a făcut viața din ce în ce mai dificilă, deoarece oamenii au început să poarte măști pentru a proteja comunitatea de infectare.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Ea a spus: „În urmă cu puțin timp, mi s-a refuzat servirea la o gogoșerie Dunkin ‘Donuts pentru că sunt surdă”, izbucnind în lacrimi.

@shannon_heroux

I was refused service at a Dunkin Donuts because I’m deaf. I want to spread awareness on how this is not okay. Part one of the video. 💔

♬ original sound – shannon_heroux

„Nu știam cum să procesez, eram confuză, nu puteam auzi nimic. De obicei am un implant, dar nu îl purtam în acel moment. Nu mi s-a mai refuzat niciodată să fiu servită și mă doare, mă doare foarte rău”.

Shannon a explicat că i-a cerut fetei din drive-thru să-și scoată masca, explicând că trebuie să-i citească pe buze, dar respectiva a refuzat din cauza reglementărilor Covid-19.

Chiar și atunci când managerul a intervenit, Shannon a spus că situația nu s-a îmbunătățit, și el, la rândul său, refuzând să scrie un mesaj pentru a o putea ajuta să înțeleagă ce i se spune.

În final, Shannon a susținut că nu este prima dată când este discriminată. Aceasta a spus că și alte magazine i-au creat probleme în ultima perioadă.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar  Lăptișor de matcă crud și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Printre suspine, aceasta a spus: “Facem ceea ce trebuie și nu vă pasă, mă dați afară pentru că doresc să iau un ceai, serios?”

„Vreau scuze, nu m-am simțit niciodată așa și nu doresc asta nimănui. Ceea ce a făcut acel manager a fost greșit, acest lucru s-a întâmplat în California și nimeni nu a fost dispus să mă ajute. Vreau doar scuze”, a mai spus Shannon. De când a postat videoclipul, acesta a adunat aproape 2 milioane de aprecieri, potrivit Mirror.co.uk.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE