ACTUALITATEVIDEO | Știe ministrul Sportului, Eduard Novak, imnul României? Prima reacție a...

VIDEO | Știe ministrul Sportului, Eduard Novak, imnul României? Prima reacție a oficialului MTS: M-am simțit penibil

Ministrul Sportului, Eduard Novak(UDMR), se află din nou într-o situație controversată. El a participat la o emisiune difuzată de B1 TV și moderată de Dan Bucur, în care a fost pus să recite un fragment din imnul României, având în vedere situația care a declanșat scandalul de la meciul de hochei dintre România- Ungaria, unde s-ar fi intonat imnul Ținutului Secuiesc, așa cum  R3media a relatat.

Eduard Novak a pufnit în râs(video) în momentul în care jurnalistul Dan Bucura a dat „tonul” la „Deșteaptă-te, române!”. Eduard Novak  s-a comportat  ca și cum  a nu a vrut să raspundă la testul lansat de moderatorul TV.

Dan Bucura: „O să încep eu, continuați dumneavoastră. Deșteaptă-te, române, din somnul cel de moarte,/În care te-adânciră barbarii de tirani. Vă rog!

Edward Novak: râde. Dan Bucura continuă să recite, apoi, ministrul Novak râde din nou.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Imediat după acest moment, Eduard Novak a fost criticat, mai ales de internauți. A preferat să răspundă printr-un mesaj publicat pe Facebook, în care spune că s-a simțit penibil.

„M-am simțit penibil ca, în calitatea mea de singur campion paralimpic și mondial al României, căruia i s-a cântat și care a cântat Imnul țării în atâtea competiții, să fiu pus să recit ca un copil”, s-a exprimat Eduard Novak.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar  Lăptișor de matcă crud și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Totodată, ministrul Sportului a transmis că vor fi controale la Federația Română de Hochei(FRH) chiar de luni, 16 mai ac. În opinia sa, singurii „răspunzători” de „scandalul imnului Ținutului Secuiesc” sunt chiar oficialii de la FRH.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...