duminică, aprilie 14, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Statuia Fecioarei Maria din Sânandrei a început să plângă

VIDEO | Statuia Fecioarei Maria din Sânandrei a început să plângă

„Un miracol“, asta spun credincioșii dintr-o comună din Timiș după ce o statuie a Maicii Domnului de la biserica greco-catolică a început să lăcrimeze.

Preotul paroh de la Biserica greco-catolică din Sânandrei a observat minunea și le-a arătat-o și credincioșilor. Preoții au ridicat probe din respectivul lichid, despre care se spune că sunt lacrimi de la Maica Domnului, și acum așteaptă rezultatele expertizei. Până atunci, credincioșii văd o minune dumnezeiască, sau un semn divin.

„Maica Domnului ne tot atenționează, dar Maica Domnului, când vede că noi nu suntem receptivi, plânge, că nu mai are ce să facă. Noi suntem atât de răi și nu empatizăm. Poate că acum a considerat Maica Domnului că trebuie să ne atragă atenția, poate că vin vremuri mai grele. Dacă noi am fi mai îngăduitori și mai buni, Dumnezeu ar fi și el îngăduitor cu noi”, spun credincioșii.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Unde a apărut Fecioara Maria, la Lourmes, la Fatima, nu s-a arătat unor oameni importanți, ci copiilor, celor smeriți, celor umili. Acum, nu vreau să mă laud că sunt umil sau smerit. Dumnezeu a ales“, a declarat preotul Gheorghe Rădulescu, citat de România TV.

Părintele protopop de Timișoara, Răzvan Oprișa, care a fost delegat să ia probe, a anunțat că acestea vor fi duse să fie analizate în trei locuri diferite, la Medicina Legală, un institut privat și poate chiar în Italia, potrivit RomâniaTV.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE