ACTUALITATEVIDEO | Statuia Fecioarei Maria din Sânandrei a început să plângă

VIDEO | Statuia Fecioarei Maria din Sânandrei a început să plângă

„Un miracol“, asta spun credincioșii dintr-o comună din Timiș după ce o statuie a Maicii Domnului de la biserica greco-catolică a început să lăcrimeze.

Preotul paroh de la Biserica greco-catolică din Sânandrei a observat minunea și le-a arătat-o și credincioșilor. Preoții au ridicat probe din respectivul lichid, despre care se spune că sunt lacrimi de la Maica Domnului, și acum așteaptă rezultatele expertizei. Până atunci, credincioșii văd o minune dumnezeiască, sau un semn divin.

„Maica Domnului ne tot atenționează, dar Maica Domnului, când vede că noi nu suntem receptivi, plânge, că nu mai are ce să facă. Noi suntem atât de răi și nu empatizăm. Poate că acum a considerat Maica Domnului că trebuie să ne atragă atenția, poate că vin vremuri mai grele. Dacă noi am fi mai îngăduitori și mai buni, Dumnezeu ar fi și el îngăduitor cu noi”, spun credincioșii.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Unde a apărut Fecioara Maria, la Lourmes, la Fatima, nu s-a arătat unor oameni importanți, ci copiilor, celor smeriți, celor umili. Acum, nu vreau să mă laud că sunt umil sau smerit. Dumnezeu a ales“, a declarat preotul Gheorghe Rădulescu, citat de România TV.

Părintele protopop de Timișoara, Răzvan Oprișa, care a fost delegat să ia probe, a anunțat că acestea vor fi duse să fie analizate în trei locuri diferite, la Medicina Legală, un institut privat și poate chiar în Italia, potrivit RomâniaTV.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...