duminică, iulie 14, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Sorin Constantinescu: Familia și Biserica ne mai țin uniți! Vor...

VIDEO | Sorin Constantinescu: Familia și Biserica ne mai țin uniți! Vor să ne dezbine pentru a fi foarte ușor de manipulat

Omul de afaceri Sorin Constantinescu a participat la un podcast alături de Claudiu Târziu, președintele Comitetului Național de Conducere AUR. Acesta a vorbit despre atacurile constante la adresa Bisericii și sfatul pe care l-a primit de la părintele Chiril din Muntele Athos.

„Societatea românească în ultimii 10-20 de ani s-a degradat enorm de mult, din cauza chestiilor nocive care vin din afară. La campania aceea „Vrem spitale, nu catedrale“, totul a fost plătit de niște ONG-uri din Occident ca să îndepărteze oamenii de biserică.

Ce ne mai ține pe noi uniți sunt Biserica și Familia. Atâta timp cât ai distrus comuniunea din Biserică și Familia, toți suntem dezbinați. Eu sunt aici, dumneavoastră acolo, dumneavoastră mai departe și în acest fel suntem foarte ușor de manipulat și de dus într-o direcție care nu este tocmai creștinească sau tocmai bună.

Această campanie împotriva Bisericii, care este foarte agresivă, continuă, pentru că atâta timp cât noi suntem uniți, e foarte greu să ne dezbine de tot. Mai sunt oameni care cred că societatea românească se mai poate schimba și mai are o șansă.

Ultima dată când am fost la Muntele Athos și am vorbit cu Părintele Chiril de la Mănăstirea Vatoped, i-am spus că țara noastră se îndreaptă într-o direcție total greșită și nu mai văd luminița de la capătul tunelului. Atunci, părintele mi-a zis: Sorin, doar rugați-vă! Dacă toată lumea se roagă și toată lumea e în comuniune, sigur o să fie mai bine și lucrurile se vor schimba!“, a spus omul de afaceri.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE