ACTUALITATEVIDEO | Șeful OMS, dr. Tedros: Nu are niciun sens să dai...

VIDEO | Șeful OMS, dr. Tedros: Nu are niciun sens să dai boostere adulților sănătoși sau să vaccinezi copiii

Șeful Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, a spus în cadrul unei conferințe că vaccinarea nu poate fi considerată singura soluție pentru ieșirea din pandemie.

El a spus că infectările au crescut atât în țări cu rată de vaccinare mică, cât și în cele cu rată de vaccinare mare.

Dr. Tedros a mai afirmat că „nu are niciun sens” să oferi boostere persoanelor sănătoase sau să vaccinezi copiii.

„Nicio țară nu se poate vaccina într-atât încât să iasă din pandemie. Nu este vorba despre vaccinare sau…, ci despre vaccinare și. Și nu e doar despre câți oameni se vaccinează, ci despre cine este vaccinat. Nu are niciun sens să dai boostere adulților sănătoși sau să vaccinezi copiii, când oameni în vârstă sau alte grupuri vulnerabile încă așteaptă prima doză”, a spus directorul OMS.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...