ACTUALITATEVIDEO | Roger Waters a refuzat să-i dea o piesă celebră Pink...

VIDEO | Roger Waters a refuzat să-i dea o piesă celebră Pink Floyd lui Mark Zuckerberg, spunând că acesta este unul dintre ce mai puternici idioți din lume

Roger Waters, unul dintre membrii fondatori ai trupe rock Pink Floyd, a declarat că a refuzat o sumă „uriașă” de bani din partea lui Mark Zuckerberg, care voia să foloseasă piesa „Another Brick in the Wall” pentru o reclamă pe Instagram, informează Insider, citat de HotNews.

„Este o scrisoare de la Mark Zuckerberg cu o ofertă uriașă, uriașă de bani. Răspunsul meu este „F*** you! În niciun caz!” Menționez asta doar pentru că este o mișcare insidioasă a lor de a acapara totul. Nu voi face parte din prostia asta, Zuckerberg!”, a spus Waters.

Acesta a precizat că Mark Zuckerberg vrea să facă Facebook și platformele sale anexe mai puternice decât sunt deja pentru a putea continua să cenzureze mai cu seamă.

În încheiere, artistul a subliniat faptul că CEO-ul Facebook este „unul dintre cei mai puternici idioți din lume”.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

4 COMENTARII

  1. A si gasit țucarberg pe cine sa solicite……pe unul dintre militantii muzicali de varf impotriva totlitarismului. Cred ca as fi fost distrus ca un simbol cum este The Wall sa faca reclama afacerii dictatoriale cum este fb. Roger….ai fost si vei ramane un simbol al libertatii si al muzicii. LONG LIVE FOREVER PINK FLOYD!!

  2. Un gest simboli și eroic impotriva Big Tech intr-o epocă in care turma progresistă idolatrizează acești eroi ai internetului care insă s-au transformat in tirani digitali.

    Zuckerberg e de partea represiunii nu de partea libertății! El face cărămizi in zid, el e sistemul.

  3. A si gasit țucărberg pe cine sa solicite…….pe unul din liderii de opinie antitotalitarism din lumea muzicala. Mult tupeu are sa incerce sa confiste unul din simbolurile muzicale ale libertatii care este THE WALL. Bravo Roger! Sunt mandru ca am asa un muzician in suflet.LONG LIVE FOREVER PINK FLOYD!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...