ACTUALITATEVIDEO | Răspunsul puternic al unei tinere de 19 ani la întrebarea...

VIDEO | Răspunsul puternic al unei tinere de 19 ani la întrebarea premierului Cîțu: Ce conține vaccinul pentru mine? Frică, bănuială generalizată și șmecherie atotputernică

O tânără de 19 ani din Cluj-Napoca, Diana Paul, a răspuns provocării lansate de premierul Florin Cîțu, răspunzând la întrebarea: „Ce conține vaccinul pentru mine?”.

Tânăra a oferit un răspunsul tranșant, într-un clip de trei minute care începe deja să devină popular pe YouTube.

„Vaccinul conține frica față de aproapele nevaccinat, neacceptarea celor care au ales diferit, separarea între membrii familiilor care au opinii diferite.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Pentru mine, vaccinul conține o salvare mincinoasă, o vindecare falsă, a devenit un idol al sănătății.

Ce conține vaccinul? Frică, bănuială generalizată și șmecherie atotputernică. Exact cele trei elemente pe care Nicolae Steinhardt le enumeră ca problemele noastre de căpetenie.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Ne este frică de cei din jurul nostru, că ar putea reprezenta un pericol pentru noi.

Vaccinul conține miliarde, conține o afacere. Să nu vă gândiți că vaccinul ar fi un bine lipsit de profit.

Remediile din farmacii ne oferă atâtea remedii cât să nu ne putem plânge că nu fac nimic.

Nimeni nu ne va vinde o soluție definitivă: nu pentru că nu ar exista sau nu s-ar putea crea una, ci pentru că s-ar falimenta singuri. Cine este atât de nărod?

Este vorba de acele persoane, care în ciuda convingerii lor, au fost nevoite să cedeze în fața vaccinului de gura lumii, de gura presei și de gura fricii”, a spus Diana Paul, în răspunsul său.

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

3 COMENTARII

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...