joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Rareș Prisacariu a uimit toată țara cu prestația de la...

VIDEO | Rareș Prisacariu a uimit toată țara cu prestația de la Românii au Talent. Micuțul și-a făcut cruce când a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș

Rareș Prisacariu, copilul minune din Botoșani, a uimit toată țara cu prestația de la Românii au Talent, care a avut un mesaj profund. Acesta a primit Golden Buzz din partea lui Smiley și Pavel Bartoș.

„Am venit cu gândurile lui Vlad Țepeș și aș vrea ca prin glasul meu să ajungă gândurile lui și la dvs“, a spus Rareș în începutul monologului de la Românii au Talent.

„A trebuit să vină un copil să îi aducă cu picioarele pe pământ pe toți patrioții de ocazie. Vă spun cu mândrie că Rareș este președintele țării Românii au Talent“, s-a auzit apoi vocea lui Pavel Bartoș.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Este un monolog al naibii de actual, mă bucur că sunt copii care te-au văzut în seara asta, încă 50-100 ca tine și suntem pe drumul cel bun, ca nație“, a spus Mihai Bobonete.

„Îi felicit pe cei care ți-au pus aceste valori ca puncte de reper. Mi se pare surprinzător din punct de vedere actoricesc faptul că tu poți să stai acolo, la 7 ani, să faci acele pauze, fără să fii deloc descoperit, să îți ții gândurile privindu-ne pe noi patru, oameni în toată firea. Important e să luptăm în continuare și să ne raportăm la aceleași valori de care ne vorbește și Vlad Țepeș“, a completat și Dragoș Bucur.

Și Andra a fost impresionată: „Ești un copil foarte special, foarte hotărât, ai dominat scena de când ai intrat, ai făcut o sală întreagă să tacă și să te asculte, ne-ai făcut atenți la textul tău. Viitorul sună bine, de la un copil pleacă totul, de la tine pleacă totul“.

„Și eu cred că tu ai ceva al tău pus deoparte. Discursul e actual. Drept pentru care mi se pare important că tu ai venit aici să ne arăți că în tine e un talent“, a încheiat Andi Moisescu.

Secunde bune, Rareș Prisacariu nu a avut nicio reacție în momentul în care a fost apăsat butonul Golden Buzz. Primul gest, apoi, a fost să își facă cruce.

Însă în momentul în care pe scenă, alături de el, a ajuns mama lui, Rareș a izbucnit în lacrimi, conform Botoșăneanul.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

2 COMENTARII

  1. Un copil ca un glas ce strabate timpul romanesc din vechime si pana in viitor, chemand a strigare strabuna!
    Sa fie el alesul care va salva Romania?! Numai cu astfel de inimi curate se va salva aceasta tara!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE