ȘTIRIVIDEO Raed Arafat | Se reduce perioada de carantină - 5 zile...

VIDEO Raed Arafat | Se reduce perioada de carantină – 5 zile pentru vaccinați și trecuți prin boală, 10 zile pentru ceilalți

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a declarat vineri, la finalul unei ședințe a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, că începând de sâmbătă vor fi reduse perioadele de carantină, conform Agerpres.

Perioada de carantină va fi de cinci zile pentru persoanele vaccinate anti-Covid sau care au trecut prin boală în ultimele 180 de zile. Pentru restul persoanelor, carantina se va reduce de la 14 la 10 zile.

De la carantină va fi exceptat personalul navigant maritim român și personalul care lucrează pe platformele fixe și mobile de extracție petrol și gaze în zona exclusiv economică a României.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Păstura crudă și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Raed Arafat a precizat că hotărârea va fi publicată vineri în Monitorul Oficial și va intra în vigoare de sâmbătă. Totodată, noile reguli se vor aplica din momentul publicării în Monitorul Oficial, chiar și pentru cei care au intrat în carantină anterior. Șeful DSU a subliniat că hotărârea CNSU se referă doar la carantinare, nu și la izolare.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate