ACTUALITATEVIDEO | Protest cu 1.000 de oameni în Piața Universității. Tensiuni din...

VIDEO | Protest cu 1.000 de oameni în Piața Universității. Tensiuni din cauza Dianei Șoșoacă? Nașul TV a întrerupt transmisiunea

Aproximativ 1.000 de persoane s-au strâns sâmbătă în Piața Universității pentru a protesta împotriva posibilelor restricții pentru cetățenii nevaccinați împotriva covid 19.

Manifestanții au strigat lozinci precum: „Luptăm, luptăm, luptăm şi câștigăm!”, „Libertate!”, „Nu ne vaccinăm!”, „Ieșiți din case!”, „Jos Guvernul!”, „Jos trădătorii!”, „Libertate, te iubim! Ori învingem ori murim!”.

Ei au purtat pancarte pe care se puteau citi mesajele: „Nu vrem domiciliu forţat”, „HoReCa liberă”. La eveniment au vorbit, printre alții, avocatul Gheorghe Piparea, generalul (retragere) Radu Theodoru, artistul Nicolae Voiculeț, europarlamentarul Chris Terheș, senatoarea independentă Diana Șoșoacă și teologul Mihai Făgădaru.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

La manifestație a participat și George Simion (AUR), care a transmis pe facebook că este alături de cei prezenți.

„Suntem alături de românii care nu vor ca vaccinarea să fie obligatorie”, a scris Simion pe Facebook.

Un moment neașteptat s-a petrecut atunci când televiziunea Nașul TV, unul dintre promotorii evenimentului, a întrerupt transmisiunea.

Poartă simbolurile naționale aproape de suflet. La propriu! Cumpără un tricou cu stema României și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Se pare, conform unor surse dintre participanți, că cei de la Nașul TV s-ar fi supărat că organizatorii de la Starea de Libertate (Pompiliu Diplan) ar fi permis prezența politicienilor la eveniment.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

2 COMENTARII

  1. Am fost acolo, nu am vazut nici o tensiune…. Din cate stiu, Nasul a chemat la UNITATE, toti romanii care cred in LIBERTATE si in ROMANIA. Este timpul ca PATRIOTII ROMANI SA SE UNEASCA SI SA LASE „TENSIUNILE” LA O PARTE. Felicitari tuturor celor care inca cred in LIBERTATE si CELOR CARE GANDESC CU MINTILE LOR!

  2. Mitingul s-a desfășurat fără incidente.Ulterior am vazut pe fb , că Nașul Tv s-a dezis , cum ca au venit politicienii. Dar care este scopul manifestării? Să poată participa toți oamenii care împărtășesc aceleași idei. Dacă nu există , degeaba. Iar un miting trebuie să fie mai animat. Doar o șezătoare literara nu este suficient.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...