ACTUALITATEVIDEO | Protest cu 1.000 de oameni în Piața Universității. Tensiuni din...

VIDEO | Protest cu 1.000 de oameni în Piața Universității. Tensiuni din cauza Dianei Șoșoacă? Nașul TV a întrerupt transmisiunea

Aproximativ 1.000 de persoane s-au strâns sâmbătă în Piața Universității pentru a protesta împotriva posibilelor restricții pentru cetățenii nevaccinați împotriva covid 19.

Manifestanții au strigat lozinci precum: „Luptăm, luptăm, luptăm şi câștigăm!”, „Libertate!”, „Nu ne vaccinăm!”, „Ieșiți din case!”, „Jos Guvernul!”, „Jos trădătorii!”, „Libertate, te iubim! Ori învingem ori murim!”.

Ei au purtat pancarte pe care se puteau citi mesajele: „Nu vrem domiciliu forţat”, „HoReCa liberă”. La eveniment au vorbit, printre alții, avocatul Gheorghe Piparea, generalul (retragere) Radu Theodoru, artistul Nicolae Voiculeț, europarlamentarul Chris Terheș, senatoarea independentă Diana Șoșoacă și teologul Mihai Făgădaru.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

La manifestație a participat și George Simion (AUR), care a transmis pe facebook că este alături de cei prezenți.

„Suntem alături de românii care nu vor ca vaccinarea să fie obligatorie”, a scris Simion pe Facebook.

Un moment neașteptat s-a petrecut atunci când televiziunea Nașul TV, unul dintre promotorii evenimentului, a întrerupt transmisiunea.

Poartă simbolurile naționale aproape de suflet. La propriu! Cumpără un tricou cu stema României și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Se pare, conform unor surse dintre participanți, că cei de la Nașul TV s-ar fi supărat că organizatorii de la Starea de Libertate (Pompiliu Diplan) ar fi permis prezența politicienilor la eveniment.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. Mitingul s-a desfășurat fără incidente.Ulterior am vazut pe fb , că Nașul Tv s-a dezis , cum ca au venit politicienii. Dar care este scopul manifestării? Să poată participa toți oamenii care împărtășesc aceleași idei. Dacă nu există , degeaba. Iar un miting trebuie să fie mai animat. Doar o șezătoare literara nu este suficient.

  2. Am fost acolo, nu am vazut nici o tensiune…. Din cate stiu, Nasul a chemat la UNITATE, toti romanii care cred in LIBERTATE si in ROMANIA. Este timpul ca PATRIOTII ROMANI SA SE UNEASCA SI SA LASE “TENSIUNILE” LA O PARTE. Felicitari tuturor celor care inca cred in LIBERTATE si CELOR CARE GANDESC CU MINTILE LOR!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate