joi, februarie 22, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Cum a fost protestul din 2 octombrie

VIDEO | Cum a fost protestul din 2 octombrie

ACTUALIZARE 19:20: Toți protestatarii au ajuns în Piața Victoriei, lângă Guvern. Aproximativ 30.000 de oameni protestează în fața Guvernului. Se cere demisia prim-ministrului Florin Cîțu. Deși se înserează, în continuare se adună oamenii pentru a-și cere drepturile.

Suporterii Echipei Naționale de Fotbal, ULTRAS, sunt alături de manifestanți și participă la protest.

ACTUALIZARE 19:10: Sunt prezenți români din toată Europa. Diaspora este alături de protestatari. Majoritatea dintre cei veniți din străinătate sunt din Italia.

ACTUALIZARE 18:50: Peste 20.000 de manifestanți au pornit spre Piața Victoriei unde se vor aduna cu toții pentru apogeul protestului, de lângă Guvern.

ACTUALIZARE 18:15: Aproximativ 3.000 de oameni se află în acest moment în Piața Victoriei, lângă Guvern, unde urmează să vină și manifestanții din Piața Universității.

ACTUALIZARE 18:05: Actorul Dan Puric a ținut, la rândul său un discurs despre românitate, despre identitatea națională. Acesta ne-a îndemnat „să nu ne fie frică să fim români, la înălțimea înaintașilor noștri”.

ACTUALIZARE 18:00: Fondatorul și liderul Mișcării „Pământul Strămoșesc”, Călin Georgescu, a ținut un discurs în care a precizat că „Guvernul trebuie să fie în slujba poporului, nu invers”.

ACTUALIZARE 17:50: Protestul a început și deja s-au adunat mii de oameni în Piața Universității. Liderul partidului AUR a spus că ar fi aproximativ 10.000 de oameni la protest până acum.

La ora 18:30 se pornește înspre Piața Victoriei, unde protestul va continua în fața Guvernului.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Sâmbătă, 2 octombrie 2021, va avea loc marele protest din Piața Universității (București) pentru libertate, împotriva actualului Guvern și împotriva obligativității vaccinării.

Între cei prezenți, vor fi și actorul Dan Puric, Călin Georgescu (președintele Mișcării „Pământul Strămoșesc”), avocatul Gheorghe Piperea și alții. Iată anunțul făcut de partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR).

„Azi vor fi prezenți în Piața Universității, începând cu ora 17,15, co-președinții AUR George Simion și Claudiu Târziu, actorul Dan Puric, activistul civic Daniel Bodnar, Marius Ionescu – liderul sindicatului polițiștilor, avocatul Gheorghe Piperea, Cristian Iștoc – TermoMintia, președinte „Hunedoara suntem Noi”, Călin Georgescu – președintele Asociației „Pământul Strămoșesc”. Vor fi, de asemenea, prezenți deputați, senatori, antreprenori, membri de sindicat.

Reamintim că pentru solicitări vă așteptăm la colțul dedicat presei, situat în stânga scenei.”, scrie AUR, în comunicatul de presă trimis redacției R3media.

Știre în curs de actualizare. Vă ținem la curent cu cele ce se vor întâmpla la protest.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

4 COMENTARII

  1. cand arat oamenilor cu care vorbesc filmarile toti raman masca. intai, pana sa vada toti spun: eh! si ce s-a rezolvat? si apoi cand le pun filmarile expresiile fetelor se schimba dramatic! este extrordinar sa le vezi “schimbarea la fata”, mai ales ca in spate se aude discursul lui Dan Chitic despre libertatea care ne-a fost luata “spre binele nostru”. fabulos. daca aveti filmari aratati tuturor celor cu care vorbiti ce a fost acolo….se pare ca oamenii nu inteleg ca nu conteaza cati suntem ci doar SA FIM! UN SCHINGUR OM CARE SE OPUNE UNUI SISTEM DISCRETIONAR POATE SCHIMBA TOTUL! SA CREDEM!

  2. spre seara, cand au venit si cei aproximativ 15.000 AUR din Piata Universitatii eram 60.000 de romani ! M-am simtit intr-un fel ca in 1989! Romani cu copii, cu steaguri si speranta si indarjire in acelasi timp ca trebuie schimbat ceva pentru noi si pentru Tara! este foarte simplu si logic sa numeri multimile, da? numai un rau-voitor nu o face! iei un grup de aproximatie sa zicem 1000 de insi si apoi extinzi asupra intregii adunari, da? aproximativ 60.000 de romani am fost acolo! nu se mai vedeau intrarile la metrou. erau romanii pe toate trotuarele de jur imprejurul Pietei! TREZITI-VA FRATILOR! UNITI-VA !!

  3. In Piata Victoriei s-au aduna aproximativ 50.000 de romani !! Atatia am fost real fratilor! Oameni Buni NU trebuie sa cedam! Este datoria noastra garantata prin Constitutia Romaniei sa ne aparam Tara si Neamul ! TREZITI-VA !

  4. Iesiti din casa, daca va pasa! Ne luam tara inapoi din mainile tradatorilor de la putere! Nu vrem sa fim sclavi in tara noastra! Nu mai suportam sa fim cobaii iohanisilor, catzilor, arafatilor! In Pta Victoriei mergem cu totii! Libertate te iubim, ori invingem, ori murim! In toata tara, romani iesiti in strada! Pentru voi, pentru copiii si nepotii vostri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE