sâmbătă, iunie 15, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Prof. Dan Dungaciu: Instructori francezi, polonezi, americani, sunt deja în...

VIDEO | Prof. Dan Dungaciu: Instructori francezi, polonezi, americani, sunt deja în Ucraina. Acele sisteme complicate, nu le-ai pus pe front și au venit soldații ucraineni și le operează. Le operează cei care le-au adus acolo

Prezent în emisiunea „Marius Tucă Show”, profesorul universitar Dan Dungaciu a afirmat că instructorii străini sunt deja prezenți în Ucraina.

Astfel, profesorul Dungaciu a explicat, în cadrul emisiunii, că acești instructori militari francezi, americani sau polonezi operează echipamentele sofisticate pe care Ucraina le-a primit din partea Occidentului.

„Să fim realiști. Instructori francezi, polonezi, americani, sunt pe teren. Pentru că ei sunt cei care trebuie să opereze aceste arme complicate, pe care nu înveți să le mânuiești de pe azi, pe mâine. Pentru un F16, ai nevoie de un an, un an și jumătate, ca să pregătești echipajul. Și nu e vorba doar de un singur echipaj. Vă imaginați că acele sisteme complicate, nu le-ai pus pe front și au venit soldații ucraineni și le operează. Le operează cei care le-au adus acolo.

Ah, că unii ar putea putea o uniformă oficială franceză. Asta ar fi singura chestiune inedită. Nu faptul că sunt operatori străini pe front. Dar nu au uniformă oficială”, a afirmat Dan Dungaciu, conform Mihailneamțu.

De asemenea, profesorul universitar a subliniat faptul că există o mare dorință de pace în rândul populației din Uniunea Europeană.

„În spațiul occidental este o mare dorință în rândul populației de a se încheia războiul. Dar Uniunea Europeană se duce în cap, dacă se oprește războiul. Și atunci, politicul joacă această „scenetă”, pentru a împiedica un rău mai mare, zic ei”, a explicat Dan Dungaciu.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE