duminică, iulie 14, 2024
ȘTIRIVIDEO | Primele imagini cu Ecaterina: Vă mulțumesc tuturor că ați avut...

VIDEO | Primele imagini cu Ecaterina: Vă mulțumesc tuturor că ați avut încredere că o să mă fac bine

Părintele Nicolae Dima a pus la dispoziția publicului primele imagini cu Ecaterina, după ce aceasta a fost operată în România și transferată la o clinică din Germania. Clipul video a fost postat pe Youtube de TRINITAS TV.

„Vă mulțumesc tuturor că ați avut încredere că o să mă fac bine!“, este mesajul transmis de Ecaterina.

„Ea este, deci, noua Ecaterina. Ecaterina este ca și când s-ar fi născut a doua oară. E clar că Dumnezeu a făcut cu noi și cu Ecaterina un miracol, a născut-o din nou, i-a dat o nouă viață și cu asta trebuie să trăim de aici înainte.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Avem încredere în Dumnezeu, așa cum am avut până acum. În fiecare zi ne trezim, ne uităm la Ecaterina și zicem ‘Mulțumesc, Doamne!’

Ecaterina este bine și are mult bine în față. Mai are încă foarte mult de recuperat, la partea de mobilitate, la partea de memorie de scurtă durată. În ultimele zile, pentru că are dorință foarte mare să meargă, Ecaterina aproape că sare din scaun, mă roagă să o ajută să iasă din scaun și să se țină pe propriile ei picioare“, a spus tatăl fetiței.

În toamna lui 2022, un necaz a lovit familia părintelui Nicolae Dima, după ce fetiței acestuia i-a fost descoperită o tumoare pe creier și a intrat în comă. Micuța a fost operată de urgență în București, iar apoi a fost transferată la o clinică privată de recuperare din orașul german Dresda.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE