ACTUALITATEVIDEO | Președintele Poloniei, Andrzej Duda, primit la Palatul Cotroceni de către...

VIDEO | Președintele Poloniei, Andrzej Duda, primit la Palatul Cotroceni de către Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis l-a primit, marți, la Palatul Cotroceni, pe omologul polonez, Andrzej Duda, care efectuează o vizită în România, relatează Agerpres.

Cei doi oficiali vor avea convorbiri tête-à-tête și oficiale, la finalul cărora vor susține declarații de presă comune. Luni, președintele Poloniei, Andrzej Duda, a fost într-o vizită la Chișinău, unde a avut o întrevedere cu președintele Republicii Moldova, Maia Sandu.

Aceste întrevederi oficiale la nivel european și internațional între președinți și miniștrii de Externe au loc în contextul conflictului din Ucraina, care amenință securitatea Flancului Estic al NATO.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Știre în curs de actualizare.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate