ACTUALITATEVIDEO | Președintele Jair Bolsonaro a recitat rugăciunea „Tatăl nostru“ alături de...

VIDEO | Președintele Jair Bolsonaro a recitat rugăciunea „Tatăl nostru“ alături de un milion de brazilieni

Sute de mii de brazilieni, un milion după unele estimări, au recitat rugăciunea Tatăl nostru alături de președintele Jair Bolsonaro.

Sărbătorile de Ziua Independenței (200 de ani de când țara a devenit independentă de Portugalia) au început în Brasilia, unde a luat parte la o procesiune militară.

Ulterior a călătorit la Rio de Janeiro, unde a zburat pe deasupra a zeci de mii de oameni aflați pe plaja Copacabana.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Jair Bolsonaro se confruntă cu o provocare puternică în octombrie din partea ex-președintelui de stânga Luiz Inácio Lula da Silva.

„Știm că ne confruntăm cu o bătălie între bine și rău”, a spus el mulțimii din Brasilia. „Oamenii sunt de partea noastră – de partea binelui”, a adăugat președintele.

Înainte de sărbătorile de marcare a 200 de ani de la independența Braziliei față de Portugalia, președintele a cerut fanilor săi să iasă în stradă în sprijinul lui. Zeci de mii de persoane s-au adunat în alte orașe din Brazilia, conform BBC.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate