marți, ianuarie 31, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Premierul Ciucă a anunțat că prețul carburanților va scădea cu...

VIDEO | Premierul Ciucă a anunțat că prețul carburanților va scădea cu 50 de bani: O măsură care implică atât responsabilitatea Guvernului, cât și a companiilor din industria petrolieră

Premierul Nicolae Ciucă a făcut declarații de presă și a precizat că prețul carburanților va scădea cu 50 de bani.

„Am identificat o soluție de compensare în sumă fixă de 50 de bani aplicată direct la pompă. Aplicăm această decizie, o măsură ce a fost adoptată și de alte țări. Ea implică atât responsabilitatea guvernului, cât și a companiilor din industria petrolieră.

Jumătate din reducere va fi decontată de stat printr-un mecanism implementat între distribuitori și ministerele de resort

Citești și ajuți! Cumpără carteaEseuri antiromantice, de Irving Babbitt,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Mecanismul va fi asigurat pentru 3 luni. Compensarea va fi evidențiată pe fiecare bon fiscal“, a precizat șeful Guvernului.

 

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate