miercuri, februarie 1, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Părintele Pimen Vlad, de la Muntele Athos, spune că războiul...

VIDEO | Părintele Pimen Vlad, de la Muntele Athos, spune că războiul nu va veni în România, dacă oamenii vor posti și se vor ruga ca Dumnezeu să aducă pacea: Închideți televizoarele, o să vă înnebunească!

Părintele Pimen Vlad, de la Schitul Lacu din Sf. Munte Athos, a ținut să transmită un mesaj românilor, la începutul Postului Mare, în contextul războiului din Ucraina.

El a spus, într-un video care a ajuns deja la peste 146.000 de vizualizări, că România nu este în război și nici nu va fi. Dar pentru ca situația să rămână neschimbată este nevoie ca toți românii să postească și să se roage pentru pacea lumii.

„Cu ajutorul lui Dumnezeu, România nu este în război și nici nu va fi. Dar asta depinde de noi. Este o vorbă, să nu ne băgăm acolo unde nu ne fierbe oala. Datoria noastră, ca și creștini, este să ne rugăm pentru toată lumea: ucraineni, ruși, ce-or fi. Pentru pacea a toată lumea. Să ne rugăm pentru toți, să se liniștească, să ia hotărârile cele bune.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Interesele sunt foarte mari, să nu luăm doar ce ni se pune pe ecran”, a spus părintele Pimen.

Pe de altă parte, părintele Pimen i-a îndemnat pe români să închidă televizoarele, pentru că „o să vă înnebunească”.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Nu suntem departe de un război din acela, cum a mai fost. De-aceea, rugăciune, postul să-l ținem fiecare după cum putem, ca să-l înduplecăm pe Dumnezeu să aducă pacea. Dacă Dumnezeu ia pacea din lume o să fie haos. Să avem dragoste față de cei din jur.

Spovedanie și împărtășanie, nu lăsați, că nu se știe ce va fi mâine.

Știți că la televizoare sunt telecomenzi care au un buton roșu: apăsați pe el și spuneți stop. Nu mai stați la televizoare, o să vă înnebunească”, a mai afirmat el.

Părintele Pimen a îndemnat la oprirea avorturilor, care sunt „crime” la fel de mari ca și cele din război.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate