marți, noiembrie 28, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Petre Daea: Am văzut o serie întreagă de abordări apocaliptice...

VIDEO | Petre Daea: Am văzut o serie întreagă de abordări apocaliptice pe ecranul televizoarelor, că ia foc lanul, că auzi sirene și copiii în pântece se sperie. Nu e bine!

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a afirmat că a văzut abordări „apocaliptice” în privința agriculturii, „când începe pe ecranul televizoarelor că ia foc lanul, că auzi sirene și copiii în pântece se sperie”; „Nu e bine”, a adăugat acesta, potrivit news.ro.

„Am văzut abordările acestea apocaliptice uneori, iertaţi-mă, pentru că sunt ministrul Agriculturii şi trebuie să introduc liniştea şi încrederea. Am văzut o serie întreagă de abordări din astea apocaliptice, când începe pe ecranele de televizor că ia foc lanul, că auzi sirenele şi copiii în pântece se sperie. Nu e bine.

Nu contrazic niciodată fermierii pentru că ei se referă la suprafeţele pe care le au în exploataţie. Nu-i contrazic şi sunt mereu aproape de ei. Nu-i contrazic pentru că aş face un deserviciu profesiei. Dar în teritoriul României situaţia este diferită de la o zonă la alta şi aţi văzut ce s-a întâmplat şi ce prognoze erau la cultura grâului.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Avem trei judeţe, din toate celelalte, la cultura grâului care au probleme din acest punct de vedere, s-au înregistrat aceste situaţii deosebit de grele. E adevărat, pentru că aş ieşi din spaţiul realităţii dacă nu aş spune acest lucru, această secetă a pus mari probleme celor două culturi, mari probleme culturilor de prăşitoare de primăvară, înţelegând aici porumbul şi floarea soarelui. Le inventariem, comisiile inventariază această situaţie.

Se duce comisia cu specialiştii respectivi la faţa locului, vede suprafaţa, fac evaluările la la faţa locului. M-aţi văzut pe mine în porumb cu ştiuletele. Păi acela este rodul porumbului şi din ştiuletele respectiv, cu numărul de boabe de pe rând şi cu numărul de rânduri pe ciocălău, a se vedea şi explicaţia următoare, ştiindu-se masa o mie de boabe la fiecare hibrid în parte ca fiind o caracteristică a hibridului, care este explozia lui e genetică în condiţiile date, ştii densitatea în lanul respectiv, ai făcut imediat evaluare şi ştii ce producţie e la faţa locului”, a declarat ministrul Daea.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

2 COMENTARII

  1. cate intelepciune din capul ala mic domne.. progresistii din UE l-au dat jos pe chesnoiu ca nu a vrut sa ne dea lacuste sa mancam, dar l-au acceptat cu bratele deschise si fara sa cracneasca pe dOAIA, care se opune fainei de greiere cu toti muschii vestejiti.. tz tz tz..
    Peste 2-3 ani vom afla ca a invins sistemul ticalosit UE, si romanii nu vor manca faina de greiere. Ura, ura ura traisca daia care ne-a scapat de greieri si lacuste..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate