ACTUALITATEVIDEO | Persoane îmbrăcate în combinezoane care declară că sunt „curățători Covid”,...

VIDEO | Persoane îmbrăcate în combinezoane care declară că sunt „curățători Covid”, fac doar poze: „Nici nu faci nimic! Asta e pentru media, să sperie oamenii!”

Un videoclip publicat recent de un britanic a devenit viral pe rețelele de socializare. Acesta arată cum două persoane îmbrăcate în combinezon, cu mai multe măști pe față și cu produse de curățare puse într-o găleată se plimbă printr-o gară din Anglia, spunând că sunt „curățători Covid”.

Videoclipul surprinde cum aceștia, de fapt, făceau doar fotografii și că, în realitate, nu curățau nimic, totul fiind o chestiune de imagine. Realizatorul acestui video adresează revoltat întrebări multiple acestor oameni, în schimb nu a primit răspunsuri concludente.

Întreaga scenă poate fi urmărită mai jos:

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

  1. Asta este pentru cretineii care inca mai cred prosteala asta cu virusul vietii. Inca mai sint prostovani care pun botul la vrajeala oficialilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate