ACTUALITATEVIDEO | Persoane îmbrăcate în combinezoane care declară că sunt „curățători Covid”,...

VIDEO | Persoane îmbrăcate în combinezoane care declară că sunt „curățători Covid”, fac doar poze: „Nici nu faci nimic! Asta e pentru media, să sperie oamenii!”

Un videoclip publicat recent de un britanic a devenit viral pe rețelele de socializare. Acesta arată cum două persoane îmbrăcate în combinezon, cu mai multe măști pe față și cu produse de curățare puse într-o găleată se plimbă printr-o gară din Anglia, spunând că sunt „curățători Covid”.

Videoclipul surprinde cum aceștia, de fapt, făceau doar fotografii și că, în realitate, nu curățau nimic, totul fiind o chestiune de imagine. Realizatorul acestui video adresează revoltat întrebări multiple acestor oameni, în schimb nu a primit răspunsuri concludente.

Întreaga scenă poate fi urmărită mai jos:

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...