ACTUALITATEVIDEO | Persoane îmbrăcate în combinezoane care declară că sunt „curățători Covid”,...

VIDEO | Persoane îmbrăcate în combinezoane care declară că sunt „curățători Covid”, fac doar poze: „Nici nu faci nimic! Asta e pentru media, să sperie oamenii!”

Un videoclip publicat recent de un britanic a devenit viral pe rețelele de socializare. Acesta arată cum două persoane îmbrăcate în combinezon, cu mai multe măști pe față și cu produse de curățare puse într-o găleată se plimbă printr-o gară din Anglia, spunând că sunt „curățători Covid”.

Videoclipul surprinde cum aceștia, de fapt, făceau doar fotografii și că, în realitate, nu curățau nimic, totul fiind o chestiune de imagine. Realizatorul acestui video adresează revoltat întrebări multiple acestor oameni, în schimb nu a primit răspunsuri concludente.

Întreaga scenă poate fi urmărită mai jos:

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

  1. Asta este pentru cretineii care inca mai cred prosteala asta cu virusul vietii. Inca mai sint prostovani care pun botul la vrajeala oficialilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT