ACTUALITATEVIDEO | Canada: Pastorul polonez care a alungat poliția din biserică a...

VIDEO | Canada: Pastorul polonez care a alungat poliția din biserică a fost arestat pe autostradă

Duminică, 4 aprilie 2021, poliția din orașul canadian Alberta a fost scoasă afară dintr-un lăcaș de cult protestant, după ce aceștia s-au prezentat în timpul slujbei de Paști, fiind acuzați că au venit „să intimideze enoriașii”

Ulterior, pe 24 aprilie, poliția a venit din nou la lăcașul de cult unde Artur Pawlowski este pastor pentru a vedea dacă sunt aplicate regulile de limitare a răspândirii coronavirusului. Și de acea dată pastorul i-a alungat pe polițiști și i-a acuzat de hărțuire.

După slujba de sâmbătă, 8 mai 2021, mașina în care pastorul Artur Pawlowskise afla a fost oprită pe autostradă iar cei care se aflau în mașină au fost arestați pentru încălcarea ordinului de interzicere a adunărilor pe timp de pandemie.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Este important să înțelegem că forțele de ordine recunosc dorința oamenilor de a participa la adunări bazate pe credință, precum și dreptul de a protesta. Totuși, deoarece ne aflăm în mijlocul unei pandemii globale, toți trebuie să ne supunem regulilor sanitare pentru a asigura siguranța și bunăstarea tuturor “, a declarat Serviciul de Poliție din Calgary într-o declarație, după arestare.

Frații „au fost amândoi arestați și acuzați de organizarea unei adunări ilegale în persoană, inclusiv cererea, incitarea sau invitarea altora să participe la o adunare publică ilegală, promovarea și participarea la o adunare publică ilegală”, a continuat declarația oficialilor canadieni.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

4 COMENTARII

  1. Jos pălăria pentru PREOT!!!
    Dacă in România nu vor apărea astfel de oameni,
    îmi este teama ca vom dispărea ca nație.

  2. Lașii se aduna întotdeauna pentru a prinde un om drept/curajos/puternic(sub diferite aspecte).Numai așa au ei putere,in haită.

  3. Hei canadienilor, libertate, democratie, daca stiti cumva ce inseamna acestea, reprezinta respectarea drepturilor fiecarui cetatean din tara, dreptul la opinie,fara riscul ca sa fie incatusat si tarat pe drum fiindca gandeste si traieste altfel decat vreti voi. V-ati adunat o gloata acolo ca sa prindeti doi oameni. Vai si amarce tara ati ajuns.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT