sâmbătă, iunie 15, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Pastor luteran din Germania, în fața a 20.000 de oameni:...

VIDEO | Pastor luteran din Germania, în fața a 20.000 de oameni: Dumnezeu e queer!

Un pastor luteran proeminent din Germania le-a spus duminică participanților la Congresul Bisericii Protestante Germane că „Dumnezeu este queer” și i-a avertizat că ei sunt „ultima generație”, cu referire la grupul ecologist radical, potrivit Remix News.

Queer din limba engleză care înseamnă „ciudat”. În ultimele decenii a devenit un termen colectiv pentru minorități sexuale și pentru comunități cu practici sexuale considerate non-normative.

În predica finală a evenimentului de la Nürnberg, Quinton Ceasar a făcut o serie de declarații ideologice de stânga radicală cu privire la migrația în masă, promovarea politicilor LGBT și apărarea mișcării Black Lives Matter.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

În fața unei mulțimi de 20.000 de oameni, predicatorul a spus:

„Toți suntem Ultima Generație. Acum este momentul să spunem că viețile negre contează întotdeauna. Acum este momentul să spunem că Dumnezeu este queer”, a spus el.

Referitor la criza migrației în curs de desfășurare la granițele Europei, pastorul a cerut o asistență mai mare pentru migranții economici care se îndreaptă spre continent cu bărci mici, în primul rând peste Marea Mediterană.

„Nu lăsăm pe nimeni să moară. Trimitem o navă (la refugiați) și multe altele. Primim oamenii cu un port sigur”, a spus Quinton Ceasar mulțimii.

El a cerut „spații sigure pentru toți” și a îndemnat oamenii cu „privilegii” să-și foloseacă resursele „pentru mai multă dreptate”, spunând: „Putem fi aliați unii pentru alții. Noi suntem aici. De asemenea, suntem mulți și nu vom sta niciodată liniștiți”

Îmbinarea ideologiei LGBT cu o religie de lungă durată care de secole s-a opus homosexualității a stârnit indignare atât în rândul comentatorilor conservatori, cât și în rândul publicului.

Jürgen Braun, deputat al partidului în ascensiune Alternativa pentru Germania (AfD), l-a numit pe pastor o „glumă tristă, stupidă” și a deplâns dispariția instituției religioase cu care este asociat Cezar. El a spus că remarca pastorului „Dumnezeu este queer”, „obișnuia să fie numită pur și simplu blasfemie”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Aproape 5 milioane de membri au întors spatele Bisericii Protestante în ultimii 20 de ani și numărul crește în fiecare zi. Pe lângă curcubeul și propaganda LGBTQ, biserica și-a exprimat recent în mod deschis solidaritatea cu etichetele climatice radicale ale ultimei generații”, a spus el.

Braun i-a acuzat pe protestanți că sunt „necreștini” și a susținut că „creștinismul este de obicei împins în fundal” în favoarea „cultelor surogat, obsedate de climă, care se închină la alte forme de viață în afara căsătoriei”.

El a adăugat că Biserica Protestantă are o istorie lungă de simpatie pentru politica radicală.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. Intrebare: tovarasul (nostru) din ce denominatiune face parte? Nu e cumva tot lutheran?… (si se intampla sa aiba tot idei de-astea ciudate, nu-i place familia normala, promoveaza perversiunile etc.?)

  2. Cine tulbura apele ? Care este scopul ? Sintem atit de multi paminteni ? Asa crede WEF sa reduca populatia ? Resurse , oameni dezradacinati , interese meschine , conduc planeta !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE