marți, ianuarie 31, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Părintele Arsenie Boca i-a îndeplinit, după 15 ani, dorința senatorului...

VIDEO | Părintele Arsenie Boca i-a îndeplinit, după 15 ani, dorința senatorului Sorin Lavric, pe care și-a pus-o la mormântul de la Prislop

Senatorul Sorin Lavric (AUR) a mărturisit cum părintele Arsenie Boca i-a îndeplinit dorința pe care și-a pus-o în fața mormântului de la Prislop, după 15 ani de la acel eveniment.

Sorin Lavric a povestit că s-a dus la mănăstirea Prislop, acum 15 ani și ajuns în fața mormântului celui supranumit „Sfântul Ardealului”, și-a pus o dorință.

„Acum 15 ani am fost dus acolo, aproape fără voia mea de o cunoștință, și am ajuns la Prislop. Era o coadă imensă până să ajungi la mormânt. Călugărul nu te lăsa decât 30 de secunde. Era un călugăr care era lângă mormântul lui Arsenie și doar atâta timp te lăsa să stai, ca să vină și ceilalți. Și ajungând acolo, cunoștința mea mi-a zis: pune-ți o dorință! Spune-o, că părintele ți-o împlinește!

Acum 15 ani, Claudiu! Și ce să zic și eu acolo. Și am zis, dragă Arsenie ajută-mă să apăr memoria deținuților politici și a partizanilor. Acum 15 ani! Nu bănuiam ce se va întâmpla cu mine și cu noi. Iată că astăzi, de un an de zile, eu și cu tine, vorbim în Senatul României despre deținuții politici. Iată care a fost dorința pe care mi-am pus-o și s-a împlinit”, a spus Sorin Lavric, în podcastul „Conservatorii”, realizat cu senatorul Claudiu Târziu.

@r3media.ro #sorinlavric #arsenieboca #ortodoxie #sfintiiinchisorilor #partizani #aliantapentruunirearomanilor #aur #claudiutarziu #fy #ortodoxie ♬ sunet original – r3media.ro

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate