joi, februarie 2, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Părinte de la Mănăstirea Sihăstria: Suntem obligați să ne facem...

VIDEO | Părinte de la Mănăstirea Sihăstria: Suntem obligați să ne facem certificatul verde ca să putem să supraviețuim. Suntem constrânși, suntem hăituiți și manipulați în fel și chip ca să ne vaccinăm

Un preot care a ținut, duminică, o predică în cadrul Sfintei Liturghii de la Mănăstirea Sihăstria (județul Neamț), a spus că oamenii sunt constrânși să se vaccineze. Părintele vorbește și despre pericolul educației sexuale și despre declinul sistemului de învățământ, în general.

„Iubiți credincioși, trebuie să fim cu luare aminte la aceste vremuri, vedeți acum ce vremuri trăim: suntem obligați să ne facem certificatul verde ca să putem să supraviețuim. Ni se impune lucrul acesta, suntem constrânși, suntem hăituiți și manipulați în fel și chip ca să ne vaccinăm.

Fiecare dintre dumneavoastră trebuie să faceți cum vă dictează conștiința și cum fiecare își adună informațiile. Vedeți, că dacă noi îndemnăm să nu se vaccineze lumea, imediat sare presa, televiziunea pe noi. (…) Iubiți credincioși, trăim vremuri grele, trăim vremuri în care fiecare dintre noi suntem bulversați, mai mult sau mai puțin”, spune preotul.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Totodată, părintele vine și cu un mesaj pro-viață, vorbind despre iluzia „planificărilor familiare” și a avorturilor care sunt „crime oribile acoperite cu cuvinte frumoase”.

„O primă învățătură din Evanghelia, sau din sărbătoarea de astăzi, închinată Maicii Domnului, trebuie să luați aminte, cei care sunteți căsătoriți, că un copil întotdeauna trebuie dorit.

Nu trebuie, când vine în viață, un copil să fie o întâmplare sau, Doamne ferește, să fie un copil nedorit, dacă soția a rămas însărcinată să fie certuri, să fie scandaluri, că de ce mai avem un copil și adeseori se întâmplă să se facă avorturi, să se apeleze la această planificare familiară care este o crimă oribilă acoperită așa, cu cuvinte frumoase. (…)

Este o luptă cumplită împotriva copiilor și împotriva familiei. Este o luptă dirijată în primul rând să nu se mai nască copii, iar dacă se nasc, prin diferite vaccinuri care sunt aduse acuma cu precădere din străinătate, mulți copii se îmbolnăvesc – și aș vrea să fiu bine înțeles lucrul aici, nu că aș fi împotriva unor vaccinuri sau împotriva științei, cum adeseori suntem catalogați noi preoții și în general biserica, dar îmi spunea o asistentă care este și ea aproape de pensie:

«Părinte, lucrez dinainte de revoluție în sistemul acesta medical și după revoluție, când vaccinam copiii cu vaccinurile care erau în schemă atuncea făcute de autoritățile comuniste și care erau toate produse în România, copiilor li se înroșea puțin mâna și după câteva zile erau bine, dar astăzi, când toate vaccinurile vin din străinătate, când noi nu mai producem nimic, când noi luăm totul din afară, adeseori copiii au reacții adverse, au reacții adverse, li se face infecție, nu tuturor, dar multora dintre dânșii.»”, spune acesta în cuvântul de învățătură.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Părintele vorbește și despre precaritatea sistemului de învățământ, amintind și despre capcana educației sexuale.

„Cei dintre dumneavoastră care aveți copii trebuie să știți că aceasta este calea care-l pregătește pe un om pentru viață: biserica, rugăciunea, postul, studiul duhovnicesc este cel care… sunt acele virtuți, acele fapte bune care pregătesc un copil pentru viață. Poate unii dintre dumneavoastră îmi veți spune:

«Da, părinte, dar astăzi sunt alte vremuri, biserica a rămas în Evul Mediu, așa cum se spune, cum auziți adeseori la televizor, prin ziare, pe internet, peste tot. Biserica este înapoiată, noi astăzi avem școli, avem programe europene, avem educație sexuală, ce spune biserica? Așa ne pregătim noi copiii pentru viață!»

Și iată, iubiți credincioși, urmările educației actuale, contemporane: îmi spunea un profesor de matematică care este aproape în pragul pensiei: «Părinte, îmi pare rău să o spun, dar școala de astăzi este aproape că inexistentă și aproape că face mai mult rău decât bine».

Înainte, poate copiii nu aveau atât de multă școală, făceau trei-patru clase, abia învățau să citească, sau unii puteau să meargă și mai departe dacă își doreau și dacă familia avea posibilități. Și s-au ridicat genii, s-au ridicat Sfinți.

Uitați-vă la părintele Paisie Olaru, patru clase, și câtă lume a odihnit sufletește acest părinte! Câți intelectuali, câți academicieni de la București veneau la chilia lui de sub stâncă ca să-și găsească odihnă sufletului! Părintele Cleopa nu știu dacă avea șapte clase. Și iată ce a lăsat bisericii!”, a spus preotul.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Cuvântul de învățătură poate fi ascultat în videoclipul de mai jos, în intervalul temporar 2:15:00 – 2:48:40.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate