joi, mai 23, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Pădurari din Argeş atacaţi cu drujba şi toporul de mai...

VIDEO | Pădurari din Argeş atacaţi cu drujba şi toporul de mai multe persoane pe care le-au prins furând lemne

Vineri după-amiază, Poliţia Judeţeană Argeş a transmis că poliţiştii cercetează un incident care s-a petrecut într-o pădure argeșeană când lucrătorii silvici au fost atacaţi cu o drujbă şi un topor de mai mulți indivizi pe care i-au prins furând lemne, informează News.ro.

În clipul video se poate observa cum mai multe persoane, printre care şi o femeie, ameninţă cu un topor, o drujbă şi un băţ mai mulţi bărbaţi.

Lucrătorii silvici agresați încearcă să îi calmeze pe atacatori, însă în urma altercaţiei, unul dintre bărbaţii atacaţi a suferit o rană la una dintre mâini.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău cartea „Ghidul incorect politic despre anii ’60” de J. Leaf și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Femeia nu recunoaște că l-ar fi lovit, ba dimpotrivă, susține că s-a lovit singur: „Ce am făcut? Te-ai lovit tu!”.

„La data de 17 februarie a.c.,  poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Rucăr au fost sesizaţi,  prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, între cinci lucrători silvici şi mai multe persoane a izbucnit un conflict. La faţa locului, s-au deplasat poliţiştii, iar din verificările efectuate până în prezent, a rezultat faptul că, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, în punctul Plăişor din localitatea Dragoslavele, cinci lucrători silvici au depistat trei adulţi şi un minor, care transportau material lemnos, cu două atelaje hipo, fără documente legale. Persoanele în cauză au devenit agresive şi i-au ameninţat pe lucrătorii silvici cu drujba şi un obiect tăietor”; transmite IPJ Argeş.

Potrivit informațiilor transmise de polițiști, agresorii au fost identificați şi le-au fost întocmite documentele necesare, sesizând Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung. De asemenea, anchetatorii au confiscat 1,5 metri cubi de lemn, a cărui provenienţă nu a putut fi dovedită.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE