ACTUALITATEVIDEO | O chinezoaică a decis să treacă la ortodoxie, la 34...

VIDEO | O chinezoaică a decis să treacă la ortodoxie, la 34 de ani. Botezul a fost oficializat de către PS Macarie Drăgoi

O chinezoaică din Suedia, în vârstă de 34 de ani, a decis să treacă la ortodoxie, semn că niciodată nu e prea târziu când vrei să fii mai aproape de Dumnezeu. Preasfinţitul Părinte Macarie al Europei de Nord a botezat-o pe tânăra chinezoaică Utto Xia Wu, care a primit la Sfânta Luminare numele Maria, relatează stiripesurse.ro.

Slujba a avut loc la Biserica Paraclis Episcopal din Copenhaga, Danemarca. Episcopul român Macarie Drăgoi a ținut să puncteze că vârsta biologică nu are relevanță atunci când vine vorba despre botez, deoarece are loc o renaștere spirituală.

„Ne naştem trupeşte, însă ne naştem din nou duhovniceşte în taina Sfântului Botez. Cu toate că ea este la maturitate acum, ea chiar s-a născut din nou, s-a îmbrăcat în Hristos şi este fericită şi bucuroasă”, a declarat părintele Macarie al Europei de Nord, potrivit sursei citate.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului .

Utto Xia Wu, devenită de acum Maria, susține că a decis să devină creștin-ortodoxă datorită Preasfințitului Macarie. Ea susține că a fost impresionată de bunătatea și dragostea necondiționată, virtuțile pe care le promovează Biserica Ortodoxă Română.

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

sursă foto Facebook Episcopia Europei de Nord

„Este o zi pe care nu o voi uita niciodată. Am primit cu bucurie numele de Maria, al Preasfintei Născătoare de Dumnezeu pe care o rog să mă călăuzească aici și în veșnicie.”, a menționat Maria, potrivit sursei citate.

Recent, o decizie asemănătoare a luat o refugiată ucraineană. Ea a trecut la ortodoxie, la vârsta de 45 de ani. A fost botezată la mănăstirea Văratec.

 

 

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate