luni, septembrie 25, 2023
ACTUALITATEVIDEO | O chinezoaică a decis să treacă la ortodoxie, la 34...

VIDEO | O chinezoaică a decis să treacă la ortodoxie, la 34 de ani. Botezul a fost oficializat de către PS Macarie Drăgoi

O chinezoaică din Suedia, în vârstă de 34 de ani, a decis să treacă la ortodoxie, semn că niciodată nu e prea târziu când vrei să fii mai aproape de Dumnezeu. Preasfinţitul Părinte Macarie al Europei de Nord a botezat-o pe tânăra chinezoaică Utto Xia Wu, care a primit la Sfânta Luminare numele Maria, relatează stiripesurse.ro.

Slujba a avut loc la Biserica Paraclis Episcopal din Copenhaga, Danemarca. Episcopul român Macarie Drăgoi a ținut să puncteze că vârsta biologică nu are relevanță atunci când vine vorba despre botez, deoarece are loc o renaștere spirituală.

„Ne naştem trupeşte, însă ne naştem din nou duhovniceşte în taina Sfântului Botez. Cu toate că ea este la maturitate acum, ea chiar s-a născut din nou, s-a îmbrăcat în Hristos şi este fericită şi bucuroasă”, a declarat părintele Macarie al Europei de Nord, potrivit sursei citate.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului .

Utto Xia Wu, devenită de acum Maria, susține că a decis să devină creștin-ortodoxă datorită Preasfințitului Macarie. Ea susține că a fost impresionată de bunătatea și dragostea necondiționată, virtuțile pe care le promovează Biserica Ortodoxă Română.

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

sursă foto Facebook Episcopia Europei de Nord

„Este o zi pe care nu o voi uita niciodată. Am primit cu bucurie numele de Maria, al Preasfintei Născătoare de Dumnezeu pe care o rog să mă călăuzească aici și în veșnicie.”, a menționat Maria, potrivit sursei citate.

Recent, o decizie asemănătoare a luat o refugiată ucraineană. Ea a trecut la ortodoxie, la vârsta de 45 de ani. A fost botezată la mănăstirea Văratec.

 

 

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate