duminică, iulie 14, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Nou bilanț al cutremurelor din Turcia și Siria: Cifra victimelor...

VIDEO | Nou bilanț al cutremurelor din Turcia și Siria: Cifra victimelor se apropie de 10.000! Șansele de a mai găsi supraviețuitori scad cu fiecare oră / Cum acționează salvatorii români

Bilanțul cutremurelor din Turcia și Siria se apropie de 9.500 de morți și, pe măsură ce trece timpul, este de așteptat să crească. 6.000 de clădiri s-ar fi prăbușit doar în Turcia, iar șansele celor prinși sub dărâmături scad de la o oră la alta, informează presa internațională.

În acest timp, televiziunea turcă TRTWorld anunță că bilanțul victimelor este de aproape 10.000.

6.934 de oameni au fost uciși de cutremur în Turcia și alții 2.500 în Siria. Aproximativ 35 de mii de oameni sunt răniți, anunță autoritățile din Turcia.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul  „Geografie elementară” de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Mulți oameni stau pe străzi, în corturi și se încălzesc cum pot. Drumurile afectate de cutremur îngreunează misiunile salvatorilor, între care se află și românii.

În zonele afectate de cutremurele uriașe din Turcia oamenii trăiesc drame inimaginabile. Salvatorii sosiți din întreaga lume fac eforturi supraomenești să scoată de sub dărâmături supraviețuitori.

În Siria, o fetiță de 7 ani, prinsă între betoane care își protejează frățiorul mai mic cu propriul corp a fost scoasă de salvatori de sub dărâmături după 36 de ore. „Scoate-mă de aici, voi face orice pentru tine”, îl imploră fetița pe omul care a găsit-o, scrie CNN.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. Acest cutremur din punctul meu de vedere este de fapt un masacru orchestrat.Nu stiu daca are de- a face cu votul Turciei inpotriva Finlandei si Suediei la aderarea la Nato sau cu conflictul care urma sa apara cu Grecia care a deranjat foarte mult pe americani. Dar un lucru e sigur. Fenomenul care a aparut pe cer inaintea cutremurului din Turcia este la fel cu cel aparut pe cer si in Mexic anul trecut in septembrie. Aici ma refer la acele flashuri de lumina pe cer care se pot observa in filmarile atat din Mexic cat si din Turcia inaintea cosmarului, unii afirma ca la fel a fost si in Haiti in 2006.
    Iar la cum decurg lucrurile in ultimii ani in lume tind sa cred ca nimic nu este la voia intamplarii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE