ACTUALITATEVIDEO | Noi proteste împotriva prețului benzinei: Șoferii din Constanța au alimentat...

VIDEO | Noi proteste împotriva prețului benzinei: Șoferii din Constanța au alimentat de 30 de bani și au blocat o benzinărie. Pe 30 iunie este anunțat un protest masiv în toată țara

Un nou protest față de prețul benzinei a avut loc în Constanța. Sâmbătă, câteva zeci de șoferi s-au adunat în parcarea unui centru comercial și au plecat să alimenteze la o benzinărie din localitate.

Aceștia au încercat să bage în rezervoare cantități infime de benzină sau motorină, de 30 de bani. Au blocat astfel pompele, iar cei care chiar voiau să alimenteze au avut de așteptat.

Este al doilea protest din Constanța, după cel de-acum câteva zile.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Astfel de proteste au avut loc zilele trecute și în alte orașe ale țării, precum Pitești, Ploiești, Botoșani și Târgu Jiu. Oamenii s-au organizat pe grupuri de Facebook, și-au dat întâlnire în benzinării, iar cei mai mulți dintre ei au alimentat doar de 1 leu.

Reprezentanții unor benzinării au sunat la 112, dar echipajele de poliție nu au putut să intervină, din cauză că protestatarii nu făceau nimic ilegal.

Pe 30 iunie este anunțat un protest masiv de acest gen, în toate orașele țării.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. Eu nu sunt de acord cu aceasta forma de protest. Cei care au de suferit in primul rand sunt angajatii simpli ai benzinariilor. Dupa ce ca sunt platiti mizerabil (am prieteni pe la benzinarii), fara plata unor ore suplimentare, cu aceasta forma de protest trebuie practic sa lucreze, pentru aceeasi bani, la foc continuu – mai ales cei de la case. Mai mult, eu sunt si simpatizant al angajatilor din benzinarii. In 90% din cazuri, in perioada plandemiei, chiar si in perioadele de maxima prigoana (masca obligatorie din noiembrie 2020, certificatul verde), am putut intra linistit in benzinarii, fara masca, pentru alimentare combustibil, diverse cumparaturi si chiar comandat de la bar pentru consumat in incinta benzinarii.

  2. nu mai ziceti ‘soferii’, ziceti direct: securistii. Pt ca numai ei pot directiona nemultumirea populara catre tinte false, departe de sursa reala a problemei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...