miercuri, februarie 1, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Mircea Geoană dezvăluie că, în urmă cu mai mulți ani,...

VIDEO | Mircea Geoană dezvăluie că, în urmă cu mai mulți ani, a avut o întâlnire cu Vladimir Putin, iar președintele rus i-a spus: Mă, suntem foarte nemulțumiți că ați intrat în NATO, dar cu americanii mai știm să lucrăm, însă atenție cu UE, că vă transformă în colonie economică!

Mircea Geoană a dezvăluit, în cadrul podcastului lui Mihai Morar, care este adevăratul motiv pentru care România s-a implicat în conflictul din Ucraina.

Secretarul general adjunct al NATO spune că nevoia de a ajuta Ucraina în războiul cu Rusia face parte dintre-un interes moral, politic și strategic.

„Nevoia de a ajuta Ucraina și Republica Moldova face parte dintr-un interes moral, politic și strategic, pe care noi toți, de la polonez la român, îl avem. Nu avem nevoie de Rusia, din nou, pe granițele noastre, pentru că știm ce înseamnă presiunea unui colos pe granițele noastre”, a declarat Geoană la podcastul lui Mihai Morar.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

De asemenea, secretarul general adjunct al NATO a povestit că, în urmă cu mai mulți ani, Vladimir Putin nu a fost de acord cu aderarea României la NATO.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„L-am întâlnit pe Vladimir Putin și mi-a spus: Mă, suntem foarte nemulțumiți că ați intrat în NATO, dar cu americanii mai știm să lucrăm, dar atenție cu UE, că vă transformă în colonie economică!, i-a spus Geoană lui Morar.

Secretarul general adjunct al NATO a mai mărturisit că Vladimir Putin a încercat de mai multe ori să-i convingă pe reprezentanții României să nu adere la Uniunea Europeană.

„Încerca să ne convingă să stăm departe de Uniunea Europeană, m-a frapat, eu credeam că NATO ar fi marea lui temere. Nu l-am ascultat, dacă zice ceva, eu fac opusul, mă duc în cealaltă direcție! Ce s-ar fi întâmplat cu România dacă nu eram în NATO?! Unde s-ar fi oprit rușii? În ce situație am fi fost? Am fi avut bravura ucrainenilor? Am fi avut sprijin atât de mare din partea Occidentului?”, a mai spus Geoană, conform România TV.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

8 COMENTARII

  1. De acord cu toate comentariile de la acest articol. Dacă am ajuns sa ne luam lumina de la Prostănac….e vai și amar de capul nostru! Un individ fără valoare, fără personalitate, numai bun de pus popsor unde este nevoie de un mut care sa nu vadă, sa nu audă, doar sa execute și sa încaseze bănuțul. Singura lui calitate evidenta este de a fi odrasla de securist. “Miaela, dragostea mea!” Bleah…..

  2. Geoană, fie de general al RSR, acum mahăr la OTAN, minte și cînd spune adevărul. Cu astfel de bazaconii vrea să-ntrețină minciuna că lumea e multipolară și nu are, de secole, același centru de comandă.

  3. multumim geoana ca i-a facut in necaz lu putin si ne-a bagat in ue si nato altfel cine ne mai scumpea noua energia si hrani cu toate gunoaiele si distruge economic.. Ca si cand noi am fi decis la ce structura aderam si nu puterile mondiale.. nu-mi amintesc sa fi votat referendum pt aderarea la ue si nato. Nu zic, si noi suntem prosti gramada ne vindem pt un blid de fasole si 3 mici cum s-a vazut si la vaccinare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate