duminică, aprilie 21, 2024
ȘTIRIVIDEO | Câteva mii de oameni au ieșit în stradă la Belgrad...

VIDEO | Câteva mii de oameni au ieșit în stradă la Belgrad pentru a protesta împotriva unui eveniment LGBT care ar urma să se desfășoare în capitala Serbiei

ACTUALIZARE: În urma semnalizării, am corectat cifra menționată anterior, de 50.000 de oameni. Sursele sârbești scriu de 5.000 până la 20.000 de oameni.

Câteva mii de persoane au ieșit pe străzi în Capitala Serbiei, Belgrad, pentru a protesta împotriva desfășurării unui eveniment denumit „EuroPride”, informează Breitbart.

„EuroPride” este un eveniment susținut de activiștii LGBT și care are loc pe durata mai multor zile. În acest an, este programat la Belgrad, iar fiecare ediție are loc într-un oraș diferit.

Belgradul ar fi primul oraș din afară EEA (Zonei Economice Europene) care ar găzdui evenimentul. Sârbii, însă, nu sunt deloc încântați de această idee.

Câteva mii dintre ei au ieșit duminică pe străzile Capitalei pentru a protesta împotriva unui astfel de eveniment. Cu icoane, steaguri, bannere și prapuri, sârbii au mărșăluit prin Belgrad strigând: „Jos mâinile de pe copiii noștri” sau „Opriția parada rușinii”.

În urma discuțiilor apărute, președintele Vucici a declarat că o decizie finală privind desfășurarea „EuroPride” se va lua între 5 și 10 septembrie.

Interesant este că Serbia are, de cinci ani, un premier LGBT. Ana Brnabici este lesbiană în mod asumat. Cu toate acestea, ea nu a participat sau a promovat ideologia LGBT în rândul opiniei publice.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

9 COMENTARII

  1. Bravo lor. Vor astfel de manifestații, să facă în Franța, spre exemplu, în cartierele mărginașe. Acolo unde sunt maghrebienii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE