luni, octombrie 2, 2023
ȘTIRIVIDEO | Micuța Ecaterina începe să-și revină. Preot Nicolae Dima: Mă bucur...

VIDEO | Micuța Ecaterina începe să-și revină. Preot Nicolae Dima: Mă bucur că trebuie să vă dau vești bune! Este o mare luptătoare și ne dă niște lecții extraordinare

Părintele Nicolae Dima a venit cu vești bune privitoare la starea de sănătate a fiicei sale, Ecaterina, care acum se află la o clinică de recuperare din Germania. Micuța a fost diagnosticată cu o tumoră cerebrală, anul trecut, iar în urma operației a rămas în comă.

Ce mai face Ecaterina? Știu că trebuie să răspund la întrebarea asta, care mi-a fost adresată în ultima vreme de foarte multe ori și mă bucur că trebuie să vă dau vești bune! Ecaterina este o mare luptătoare, ne dă niște lecții extraordinare de tenacitate și de rezistență mie, soției mele, medicilor și terapeuților care o îngrijesc.

De când suntem la această clinică de lângă Dresda, Ecaterina a făcut pași foarte mari. După ce a fost stabilizată și problema supraviețuirii nu s-a mai pus, aici se pune problema recuperării contactului cu realitatea, a recuperării stării de conștiență.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Tehnic vorbind, Ecaterina e ieșit din comă, dar ea nu este conștientă de ceea ce este în jurul său. Însă, își recuperează încetul cu încetul simțurile.

Auzul a fost primul recuperat, aude, recunoaște voci, ne răspunde uneori la comenzi simple, ne răspunde uneori prin mici semne, pe care noi știm să le interpretăm, și e foarte bucuroasă să asculte piesele ei muzicale favorite, dar i le dăm foarte puțin, pentru că, altfel, se activează emoțional foarte puternic.

Lucrează terapeuții la mobilitatea corpului, la simțul tactil, se face foarte multă muzico-terapie, se face și fizioterapie, terapie cu obiecte și așa mai departe.

Copilul acesta ne dă niște lecții extraordinare. Este foarte puternică și sunt sigur că o susțin și gândurile dumneavoastră bune, și rugăciunile pe care le faceți pentru ea! Vă mulțumesc din suflet pentru toată susținerea dumneavoastră! Primim atâtea mesaje și telefoane, nu putem să răspundem la toate, dar știm în felul acesta că sunteți lângă noi“, a spus Nicolae Dima.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate