vineri, februarie 23, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Manuela Hărăbor, despre perioada pandemiei: Dacă noi îl aveam pe...

VIDEO | Manuela Hărăbor, despre perioada pandemiei: Dacă noi îl aveam pe Hristos și pe Dumnezeu în toată perioada asta, oamenii ăștia care au inoculat frica nu mai aveau instrumentul

Oamenii s-au lăsat guvernați de frică în pandemie, consideră actrița Manuela Hărăbor.

Ea a spus, în emisiunea Marius Tucă Show, că mulți oameni și-au arătat lipsa de credință, în perioada pandemiei.

„Da. S-au demascat. Cu cât au purtat masca pe figură mai mult cu atât s-au demascat. Ochi au rămas „albaștri” și ai văzut cum s-a schimbat caracterul omului pentru că frica a scos din om esența”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Un om căruia îi este frică de o boală sau de o moarte este un om care și-a pierdut credința, care și-a pierdut legătura cu divinitatea. Problema e că ei refuză și antidotul care este credința. Nu poți să spui că tu crezi în Dumnezeu și te duci la biserică, te duci la Înviere când tu nu crezi în Înviere”, a spus ea.

 

Manuela Hărăbor a declarat că dacă oamenii aveau credință, nu puteau fi manipulați prin inducerea fricii.

„Dacă tu crezi în Înviere cum să îți fie frică de moarte? Tu înveți că este o etapă spre o desăvârșire – tu te duci „acasă”. Cum să îți fie frică? Dacă noi îl aveam pe Hristos și pe Dumnezeu în toată perioada asta, oamenii ăștia care au inoculat frica nu mai aveau instrumentul. Își pierdeau esența”, a declarat Hărăbor.

Actrița spune că nu a spus nimănui să se vaccineze sau nu.

„I-am spus atât – dacă crezi – crede până la capăt și crede cu toată ființa ta. Nu alege ce îți convine și ce nu. Nu negocia cu Dumnezeu”, a spus artista.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE