vineri, martie 1, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Manifestație pro-viață cu peste 10.000 de participanți la Varșovia. Președintele...

VIDEO | Manifestație pro-viață cu peste 10.000 de participanți la Varșovia. Președintele Andrzej Duda s-a aflat în mulțime și le-a spus oamenilor că „mărturisesc public cele mai nobile idealuri“

Peste 10.000 de oameni au mărșăluit la Varșovia, în Polonia, la cel de-al 17-a Marș Național pentru Viață și Familie organizat de Centrul pentru Viață și Familie pentru a afirma sprijinul pentru căsătorie ca fiind uniunea între un bărbat și o femeie.

Al 17-lea Marș național anual pentru viață și familie a atras peste 10.000 de participanți la Varșovia și alte sute în alte câteva orașe poloneze. Participanții au mărșăluit declarându-și loialitatea față de căsătorie ca o uniune între un bărbat și o femeie. Președintele Andrzej Duda a ținut un discurs în fața participanților și le-a spus că „mărturisesc public cele mai nobile dintre idealuri”.

Potrivit lui Paweł Ozdoba, șeful Centrului pentru Viață și Căsătorie, care a organizat marșul, evenimentul este răspunsul organizației la criza căsătoriei și a familiei cauzată de mișcările și programele care defăimează căsătoria și familia sau încearcă să-i redefinească sensul.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Ozdoba a spus că, în cele mai multe cazuri, a meritat „să lupți pentru a salva căsătoriile” folosind ajutor și consiliere de specialitate pentru a depăși problemele. Ozdoba consideră că este nevoie să „mărturisească public faptul că căsătoria este o uniune între bărbat și femeie, o instituție importantă și necesară care construiește societatea”.

Bannerele manifestanților s-au concentrat pe simbolurile naționale și pe valoarea vieții, manifestanții făcând apel la mai multe nașteri și mai puține divorțuri. Au existat, de asemenea, solicitări ca politicienii să legifereze în favoarea păstrării căsătoriei și a protejării copiilor de trauma divorțului.

Majoritatea manifestanților au fost părinți cu copii mici care au mărșăluit în ciuda vremii reci, ploioase. Mulți dintre ei au spus că mărșăluiau pentru că doreau să-ți mărturisească credința lor în familie ca parte cea mai importantă a națiunii.

Mulți și-au exprimat, de asemenea, angajamentul față de rolurile tradiționale masculine și feminine în familie, bărbatul fiind susținătorul, iar femeia cea care se concentrează pe familie, conform Remix News.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE