sâmbătă, decembrie 9, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Mâinile actorului Tom Hanks au tremurat incontrolabil pe scenă, la...

VIDEO | Mâinile actorului Tom Hanks au tremurat incontrolabil pe scenă, la prezentarea filmului „Elvis“, în Australia

Tom Hanks a atras atenția în cea mai recentă apariție publică, la evenimentul de promovare a filmului despre viața lui Elvis Presley, în Australia.

În film, actorul american Austin Butler îl va interpreta pe Elvis Presley. Pentru a obține acest rol, el s-a impus unor nume sonore ca Ansel Elgort, Miles Teller sau Harry Styles.

Tom Hanks îl interpretează în acest film pe colonelul Tom Parker, impresarul lui Elvis și o persoană crucială și foarte controversată din cariera celebrului cântăreț.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În campania de promovare a filmului, actorul în vârstă de 65 de ani a urcat pe scenă și a susținut un discurs în fața tuturor celor prezenți.

În timpul discursului, s-a putut remarca faptul că lui Tom Hanks îi tremurau mâinile, iar actorul a încercat să ascundă asta, schimbând periodic microfonul dintr-o mână în alta, conform all4romania.eu.

Chet Hanks, fiul lui Tom Hanks și Rita Wilson, a anunțat în trecut că nu se va vaccina împotriva COVID-19, chiar și după ce propriii săi părinți au fost spitalizați din cauza virusului, anul trecut.

Tom Hanks și Rita Wilson au fost spitalizați cu COVID-19 în martie 2020, iar în aprilie 2021, Wilson a spus că se vor vaccina odată cu deschiderea „următoarei etape”. În iulie anul trecut, Tom Hanks i-a încurajat pe toți americanii să se vaccineze și să poarte măști, conform YahooNews. Nu există, însă, vreo mențiune că actorul ar fi primit vaccinul anti coronavirus.

Actorul Tom Hanks este botezat ortodox ca urmare a căsătoriei cu Rita Wilson, care e jumătate bulgăroaică, jumătate grecoaică.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

2 COMENTARII

  1. Îi ajunge, dă-l naibii… Să mai lase și pe alții să joace în filme. Iar dacă-i bolnav, ce mai vrea? NU ARE BANI DESTUI??? Îi ia cu el în groapă?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE