ACTUALITATEVIDEO | Maia Sandu, discurs în Parlamentul UE: Locul Republicii Moldova este...

VIDEO | Maia Sandu, discurs în Parlamentul UE: Locul Republicii Moldova este în Uniunea Europeană. Sprijinim suveranitatea și integritatea teritorială a Ucrainei

Președintele Republicii Moldova Maia Sandu a susținut miercuri un discurs în Parlamentul European. Ea a făcut apel la țările UE să susțină aspirațiile europene ale țării sale și a adăugat că Republica Moldova va sprijini mereu suveranitatea și integritatea teritorială a Ucrainei, conform news.ro.

În contextul conflictelor din Ucraina, Republica Moldova a depus o cerere oficială de aderare la Uniunea Europeană în luna martie a acestui an. În acest sens, președintele Moldovei a subliniat, de asemenea, convingerea fermă că țara sa „face parte din comunitatea europeană”.

„Suntem conștienți de faptul că trebuie luate decizii politice la nivelul UE. De asemenea, suntem conștienți de faptul că aceste decizii nu sunt simple. Dar acordarea statutului de țară candidată Republicii Moldova este decizia corectă. Locul nostru este în Uniunea Europeană”, a declarat Maia Sandu.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Șeful statului moldovean nu a ezitat reconfirme susținerea pentru integritatea și suveranitatea Ucrainei.

„Sprijinim suveranitatea și integritatea teritorială a Ucrainei, așa cum am făcut întotdeauna. Crimeea este Ucraina. Donbas este Ucraina. Kiev este Ucraina. Și vor fi întotdeauna”, a spus președintele Moldovei.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate