vineri, iunie 14, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Maia Sandu, discurs în Parlamentul UE: Locul Republicii Moldova este...

VIDEO | Maia Sandu, discurs în Parlamentul UE: Locul Republicii Moldova este în Uniunea Europeană. Sprijinim suveranitatea și integritatea teritorială a Ucrainei

Președintele Republicii Moldova Maia Sandu a susținut miercuri un discurs în Parlamentul European. Ea a făcut apel la țările UE să susțină aspirațiile europene ale țării sale și a adăugat că Republica Moldova va sprijini mereu suveranitatea și integritatea teritorială a Ucrainei, conform news.ro.

În contextul conflictelor din Ucraina, Republica Moldova a depus o cerere oficială de aderare la Uniunea Europeană în luna martie a acestui an. În acest sens, președintele Moldovei a subliniat, de asemenea, convingerea fermă că țara sa „face parte din comunitatea europeană”.

„Suntem conștienți de faptul că trebuie luate decizii politice la nivelul UE. De asemenea, suntem conștienți de faptul că aceste decizii nu sunt simple. Dar acordarea statutului de țară candidată Republicii Moldova este decizia corectă. Locul nostru este în Uniunea Europeană”, a declarat Maia Sandu.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Șeful statului moldovean nu a ezitat reconfirme susținerea pentru integritatea și suveranitatea Ucrainei.

„Sprijinim suveranitatea și integritatea teritorială a Ucrainei, așa cum am făcut întotdeauna. Crimeea este Ucraina. Donbas este Ucraina. Kiev este Ucraina. Și vor fi întotdeauna”, a spus președintele Moldovei.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE