ACTUALITATEVIDEO | Măcel la Londra, la Carnavalul de la Notting Hill. Un...

VIDEO | Măcel la Londra, la Carnavalul de la Notting Hill. Un tânăr a fost înjunghiat mortal și alte 6 persoane au fost rănite. Două polițiste au fost agresate sexual și 74 de ofițeri au fost răniți în timpul evenimentului

Primarul Londrei, Sadiq Khan, a descris atmosfera de la Carnavalul de la Notting Hill ca fiind „imaculată” și a lăudat evenimentul pentru că se desfășoară într-o manieră „în mare parte pașnică”. Totuși, Carnavalul de la Notting Hill de anul acesta a fost unul dintre cele mai sângeroase și violente de până acum, conform Remix News.

Două femei, ofițeri de poliție, au fost agresate sexual și 74 de ofițeri au fost răniți în timpul Carnavalului de la Notting Hill, a declarat Poliția Metropolitană din Londra.

Sute de mii de oameni au participat la carnaval duminică și luni, prima dată când a avut loc după 2019, din cauza restricțiilor Covid-19 din ultimii doi ani.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

De asemenea, un tânăr de 21 de ani a fost înjunghiat mortal și alte șase persoane au fost rănite.

Un total de 209 arestări au fost efectuate în timpul evenimentului de 2 zile, inclusiv 46 pentru agresiune, 36 pentru deținere de droguri, 33 pentru deținere de armă de atac, 27 de infracțiuni privind ordinea publică și 8 agresiuni sexuale.

Federația Metropolitană de Poliție, care reprezintă polițiștii, a comentat pe Twitter:

„Asta se întâmplă în fiecare an. Este o totală rușine. Le dorim tuturor colegilor noștri curajoși o însănătoșire rapidă”, a precizat Federația.

Potrivit forțelor de ordine, una dintre femeile polițist afectate a fost prinsă de gât și sărutată pe față fără consimțământ. Un bărbat de 46 de ani, pe nume Florin Matei, a fost arestat și ulterior acuzat de agresiune sexuală și va fi prezentat în instanță pe 19 septembrie.

În al doilea caz, o femeie ofițer a fost prinsă de un grup de bărbați, care au dansat în jurul ei în timp ce alți ofițeri au venit să o ajute.

Un purtător de cuvânt al poliției a declarat că nu a fost posibilă reținerea grupului la momentul respectiv, dar o anchetă este în desfășurare.

„Recunoaștem impactul pe care îl pot avea astfel de infracțiuni și le vom oferi ambilor ofițeri sprijinul de care au nevoie. Niciun ofițer nu a fost rănit fizic”, a spus purtătorul de cuvânt.

Ken Marsh, președintele Federației Metropolitane de Poliție, a spus că incidentele au fost „dezgustătoare”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

El a declarat miercuri la radioul LBC: „Am confiscat zeci de cuțite de-a lungul celor două zile, am oprit probabil 200 sau 300 de lupte, lupte mici, sporadice. Acesta nu este un weekend iubitor de distracție.”

El a spus că poliția nu are resursele pentru a face față unui eveniment atât de mare care are loc pe străzi și a precizat că acesta ar trebui să se desfășoare într-un spațiu închis, de pildă un parc.

Anterior, Marsh a criticat inacțiunea primarului Londrei Sadiq Khan, spunând că nu a reușit să acționeze, după ce și în alți ani au fost consemnate violențe.

„Nu poate continua să vadă aceleași lucruri an de an și să creadă că este acceptabil”, a spus el pentru LBC marți, potrivit The Epoch Times.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate