ACTUALITATEVIDEO | Ludovic Orban anunță formarea unui grup parlamentar „de dreapta” cu...

VIDEO | Ludovic Orban anunță formarea unui grup parlamentar „de dreapta” cu „valori conservatoare” în cadrul Camerei Deputaților. AUR nu a fost invitat

Președintele partidului Forța Dreptei, Ludovic Orban, a anunțat, luni, formarea la Camera Deputaților a unui grup parlamentar al „deputaților independenți de dreapta”, menționând că din acesta vor face parte 13 parlamentari, iar lider va fi Violeta Alexandru, potrivit Agerpres. Aceștia se declară „creștin-democrați” și „conservatori”, în schimb nu a fost invitat nimeni din AUR.

„Informez opinia publică despre formarea grupului parlamentar al deputaților independenți de dreapta. 13 deputați care și-au dat demisia din PNL odată cu decizia conducerii PNL de a readuce PSD la guvernare. Am luat decizia de a constitui un grup parlamentar, în conformitate cu prevederile Regulamentului Camerei Deputaților și în conformitate cu hotărârile Curții Constituționale care au fost date cu privire la această speță.

Suntem 13 deputați. Liderul grupului parlamentar va fi Violeta Alexandru, vicelider – deputatul Nicolae Giugea și secretarul grupului – deputatul Claudiu Chira. Numele grupului este «Grupul deputaților de dreapta».

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Grupul nostru parlamentar este un grup care va reprezenta în Parlamentul României toți alegătorii de centru-dreapta, de centru, de dreapta, care cred în valorile liberale, creștin-democrate și conservatoare și va fi unicul grup parlamentar care va putea asigura reprezentarea cetățenilor români care se simt reprezentați de curentele de gândire de centru-dreapta.

Ne propunem, prin activitatea noastră, să asigurăm o reprezentare corectă, profesionistă a tuturor cetățenilor români care trăiesc din inițiativă economică, din spirit antreprenorial, care muncesc cinstit indiferent că muncesc în sistemul privat sau în sectorul public, a tuturor reprezentanților profesiilor liberale, profesioniștilor, meseriașilor și a tuturor oamenilor care au drepturi, care trebuie să fie asigurate în mod cinstit și fără niciun fel de opreliști birocratice”, a declarat fostul premier și lider PNL.

Deși partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) are o doctrină creștin-conservatoare, de dreapta, și a făcut demersuri pentru afilierea cu formațiunea europeană ECR (European Conservatives and Reformists), nu a fost invitat să se alăture acestui grup parlamentar.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

  1. Carierele politice ale indivizilor din acest grup de “centru-dreapta” in frunte cu Sica Mandolina s-au terminat. Se vor convinge la viitoarele alegeri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate