luni, septembrie 25, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Ligia Deca, noul ministru al Educației, a făcut un gest...

VIDEO | Ligia Deca, noul ministru al Educației, a făcut un gest de servilism în fața președintelui Klaus Iohannis, imediat după depunerea jurământului

​Moment mai puțin obișnuit la Palatul Cotroceni. Noul ministru al Educației, Ligia Deca, a făcut o plecăciune în fața președintelui Klaus Iohannis, în momentul în care i-a înmânat documentele semnate după depunerea jurământului.

Momentul poate fi văzut la minutul 5:15 din video de mai jos:

Anterior, după ce PNL votase pentru nominalizarea sa, Ligia Deca declarase că „misiunea” sa este „de a pune în operă viziunea România Educată”, spunând că va „operaţionaliza România Educată în literă și în spirit, în conformitate cu declarațiile președintelui” Klaus Iohannis.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Tot despre România Educată a vorbit și președintele Iohannis după ce Ligia Deca a depus jurământul la Cotroceni, susținând că are credința că proiectul „va merge mai departe cu noi energii”.

„Ne dăm seama cu toții că dacă vorbim despre educație suntem într-un moment foarte important. Sunt încredințat că România Educată va merge mai departe cu noi energii și cu noi susțineri, atât din spațiul politic, ci și public. Este realmente un proiect de țară de care România are foarte multă nevoie. O națiune fără un sistem de învățământ performant are mai puține șanse. Pachetul de legi va trebui să ajungă cât se poate de repede în Guvern”, a spus Iohannis, potrivit Hot News.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

1 COMENTARIU

 1. distanta fizica dintre cei 2 este fenomenala, gestul e exaggerat si pentru Coreea de nord……
  -e “sarutul Iudei”
  deca e mai mare in functiune decat plavanu,
  asa merg lucrurile la soro-satanishti.

  campeanu – deca,
  m.shora – a.pauker
  (ca tot pe educatie a activat si shora, imediat dupa ’89…..)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate