joi, februarie 22, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Laura Dinu, tânăra care a înflăcărat și cele mai reci...

VIDEO | Laura Dinu, tânăra care a înflăcărat și cele mai reci suflete: Mesajul meu a ajuns la inimile oamenilor cu voia lui Dumnezeu și asta nu are nimic de-a face cu succesul

Laura Dinu, vocea virală de la „Românii au talent”, este convinsă că mesajul pe care l-a transmis prin cântec a ajuns la inimile oamenilor cu voia lui Dumnezeu, iar acest lucru nu are nimic de-a face cu succesul.

Ceea ce s-a întâmplat în urma difuzării momentului muzical la ProTV se încadrează la „minuni contemporane”, spune Laura Dinu într-un interviu acordat pentru Doxologia, adăugând că nu se aștepta la o astfel de reacție din partea oamenilor.

„Singura diferență notabilă între viața mea de dinainte și după difuzarea momentului artistic la televizor constă în faptul că mă recunosc oamenii la biserică și petrec mai mult timp pe telefon, încercând să răspund miilor de mesaje primite de la telespectatori”, explică Laura Dinu.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Laura Dinu crede că arta este un pod de transmitere a tainelor, o scară care face legătura între Cer şi pământ. În plus, pentru Laura Dinu inspirația este un fenomen imposibil de controlat, întrucât tine de relația personală a fiecăruia cu Dumnezeu.

„Pe Dumnezeu Îl cunosc de mică, însă asta nu înseamnă că am ascultat mereu de El. Nu am ascultat și m-am încrezut în mine, adică m-am „auto-îndumnezeit”, implicit însingurat și separat de restul creației. Am suferit până când m-am întors cu capul plecat… Slavă Domnului pentru toate!”, mărturisește Laura Dinu, potrivit RostOnline.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

1 COMENTARIU

  1. Da. Dar gratie media autohtona, romanii cunosc mai multe despre cine este Bianca Dragusanu, Dorian Popa, Ioan Clamparu…
    Sa inteleaga si ei ce misiune mizerabila si-au asumat, de a promova numai gunoiul. Presa din Romania tb sa se numeasca Musca TV.
    Ca in acea poveste cu mustele si albinele: albinele dintr-un grajd gasesc si singura floare de acolo, in vreme ce mustele dintr-un lan de flori gasesc singurul gunoi.

    De ce nu am sti cu totii despre doctorul Pesamosca, un adevarat erou national? Sau sa promovam programatic cazuri similare cu ale Laurei Dinu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE