sâmbătă, aprilie 20, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Klaus Iohannis a anunțat că se renunță la starea de...

VIDEO | Klaus Iohannis a anunțat că se renunță la starea de alertă, începând cu 8 martie! Vor dispărea câteva restricții

Președintele Klaus Iohannis a făcut câteva declarații oficiale legate de starea pandemică din România, anunțând în premieră faptul că starea de alertă nu va mai fi prelungită după ziua de 8 martie, astfel că se va renunța la o serie de măsuri restrictive. Șeful statului a spus că aceste măsuri vor fi explicate „pe larg” în curând.

„Pandemia de Covid e pe o pantă accelerat descendentă, valul 5 e aproape de a se termina. (…) Am decis să nu mai prelungim după 8 martie starea de alertă. Vor fi eliminate o serie de măsuri pe care guvernul le va explica. (…)

Ultimii 3 ani au adus multe provocări care ne-au influențat în diferite moduri: izolarea, închiderea școlilor, afectarea economiei, presiunea pe spitale. Nu am fi putut răzbi fără intervenția autorităților, în pofida lipsei reformelor în domeniile în care aveam mai multă nevoie.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Faptul că putem ieși din acest val 5 se datorează și măsurilor luate de autorități. Le mulțumesc românilor care, în mare majoritate, au respectat măsurile. Mulțumesc personalului medical, care a fost în prima linie a luptei cu virusul, printr-o mobilizare exemplară și impresionantă. Pandemia ne-a învățat și lecții pe care trebuie să le valorificăm: am primit sprijin de la UE și i-am ajutat pe alții la nevoie”, a precizat Klaus Iohannis.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. unii zic ca covidul si-a facut datoria, acum e vremea razboiului. Dupa 2-3 zile fara nicio stare, o sa avem iar stare de urgenta sau razboi.. Dar razboiul a inceput de acum 2 ani pentru cine a avut ochi sa vada. S-au scos tancurile pe strazi.. s-au facut spitale de campanie, ROL1, ROL2.. s-au dat ordonante militare.. s-a trecut strada doar pe baza de autorizatie.
    Multumim conducatorilor pentru modul in care au gestionat tara in acesti 2 ani si le doresc ca Dumnezeu sa le rasplateasca dupa bunatatea faptelor si masurilor luate. Fara ei nu ne-am fi descurcat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE