sâmbătă, aprilie 13, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Joe Biden: SUA nu vor intra în război cu Federația...

VIDEO | Joe Biden: SUA nu vor intra în război cu Federația Rusă, dar vom continua să fim alături de aliații noștri din Europa și vom apăra fiecare centimetru din teritoriul NATO

Președintele SUA a reiterat că SUA nu vor intra într-un conflict militar cu Rusia în Ucraina, pe fondul solicitărilor de stabilire a unei zone de excludere a zborurilor impuse de NATO asupra țării, conform AlJazeera.

„Nu vom intra într-un război împotriva Rusiei în Ucraina”, a spus președintele SUA.

„Confruntarea directă dintre NATO și Rusia este al treilea război mondial. Un lucru pe care trebuie să ne străduim să-l prevenim”, a adăugat Biden.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Vom continua să fim alături de aliații noștri din Europa și să transmitem un mesaj inconfundabil: Vom apăra fiecare centimetru din teritoriul NATO cu toată puterea unei Alianțe Nord-Atlantice unite și galvanizate”, a mai zis președintele, conform The White House.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Președintele SUA nu a zis dacă Washingtonul are dovezi care coroborează declarațiile unor țări occidentale că există riscul ca Rusia să folosească arme chimice în Ucraina.

„Nu voi vorbi despre informații, dar Rusia ar plăti un preț mare dacă ar folosi arme chimice”, a mai zis Biden.

Victoria Nuland a declarat marți că se tem că forțele ruse ar putea prelua controlul asupra unor structuri de cercetare biologică din Ucraina și că ar putea confisca materiale sensibile.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE