marți, aprilie 23, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Joe Biden continuă seria de gafe. Președintele SUA și-a cerut...

VIDEO | Joe Biden continuă seria de gafe. Președintele SUA și-a cerut scuze, într-un mod bizar, când vorbea despre avort. De asemenea, acesta a pronunțat greșit un cuvânt dintr-o decizie a Curții Supreme

Președintele Joe Biden a comis o nouă gafă într-un discurs despre avort care a avut loc marți. Președintele SUA și-a încheiat mesajul spunând: „Mulțumesc, îmi pare rău!”

Biden a ținut discursul marți, în timpul mitingului „Restore Roe” organizat de Comitetul Național Democrat, care a avut loc la Teatrul Howard din Washington, D.C.

În timp ce încerca să-și exprime sprijinul pentru dreptul la avort și pentru Roe v. Wade, a spus că a „insistat din greu” pentru cuplurile căsătorite.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Dreptul pentru care am insistat mult și care în cele din urmă a fost schimbat, cuplurile căsătorite în intimitatea dormitorului lor, scuzați-mă, mă gândesc la decizia Dobbs”, a spus Biden în timpul discursului.

În timpul discursului, Biden a pronunțat, totodată, greșit și cuvântul Obergefell, în momentul în care a făcut referire la Obergefell v. Hodges, decizia Curții Supreme care a cerut statelor să recunoască și să licențieze căsătoriile între persoane de același sex, în 2015.

Ulterior, Biden și-a încheiat discursul spunând audienței: „Mulțumesc, îmi pare rău”.

„Mi-am cerut scuze pentru cei din spatele meu, mama ar fi foarte supărată. Vorbeam cu oamenii cu spatele la ei. Îmi cer scuze. Așa că vă mulțumesc tuturor foarte, foarte mult”, a spus Biden.

În timpul discursului, Biden și-a reînnoit angajamentul de a semna o lege care „codifică Roe”, în ianuarie, dacă democrații vor câștiga Camera Reprezentanților și Senatul SUA.

El i-a criticat pe „republicanii extremiști” în timpul discursului și a spus că este „esențial” ca alegătorii să aleagă mai mulți democrați în Congres, conform Fox News.

Nu mai devreme de weekend-ul care tocmai a trecut, Joe Biden a spus că suntem în anul 1922 și a uitat numele unui senator democrat, în timp ce auditorii se amuzau.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Acum mai bine de trei luni, președintele Joe Biden a confirmat, fără să vrea, suspiciunile privind problemele sale cognitive, când a arătat presei o hârtie cu instrucțiunile pe care le primește de la staff-ul său pentru conferințele de presă.

De asemenea, au existat mai multe momente în care președintele Joe Biden a părut total rupt de realitate. În două situații a rămas cu brațul în aer, încercând să dea mâna cu diverși oameni pe care credea că îi are lângă el, în altă situație a căzut de pe bicicletă, iar fostul medic de la Casa Albă și-a exprimat, în urmă cu două luni, opinia despre declinul capacității cognitive a actualului președinte al SUA.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE