vineri, septembrie 22, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Joe Biden, confuz, a fost luat de mână de o...

VIDEO | Joe Biden, confuz, a fost luat de mână de o fetiță care i-a indicat pe unde să se deplaseze: În ce direcție mergem? | Președintele SUA e supărat că presa face aluzii cu privire la vârsta sa

Președintele Joe Biden, aflat într-un nou episod de confuzie, a fost escortat de o fetiță după ce a ținut un discurs la un eveniment Toys for Tots (Jucării pentru Copii) cu Rezerviștii Corpului Marin al Statelor Unite din Arlington, Virginia.

„Pe ce drum mergem?“, a întrebat Biden pe tânără, în timp ce ea l-a luat de mână și l-a îndreptat în direcția corectă.

Evenimentul a avut loc la Joint Base Myer-Henderson Hall și a marcat cea de-a 75-a aniversare a Toys for Tots – o organizație militară de caritate care distribuie jucării donate copiilor ai căror părinți nu își pot permite cadouri de Crăciun. Organizația distribuie anual aproximativ 18 milioane de jucării către 7 milioane de copii. Se estimează că 11 milioane de copii din SUA trăiesc sub pragul sărăciei, potrivit Fox News.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

De asemenea, Biden este supărat de acoperirea constantă de către mass-media a vârstei sale, care va rămâne probabil un ghimpe pe măsură ce se apropie alegerile din 2024.

Marți, Politico a publicat un articol despre cât de „îngrozitor de liniștită” este cursa din 2024. Republicanii sunt în mare parte tăcuți cu privire la candidatura deja declarată a fostului președinte Trump, deoarece sondajele arată că acesta scade în popularitate. De cealaltă parte, Biden a fost reticent în a-și anunța oficial candidatura pentru realegere, deși a spus în repetate rânduri că „intenționează” să candideze.

„Președintele le-a spus aliaților despre cât de des este menționată vârsta lui în presă: Crezi că nu știu câți ani am?”, a spus el unui aliat la începutul acestui an. Cine știe ce soartă va avea cineva care tocmai a împlinit 80 de ani în urmă cu câteva săptămâni (Îmi pare rău, domnule președinte!)”, a scris Jonathan Martin, de la Politico.

Casa Albă a refuzat să comenteze, conform Fox News.

Anul acesta, președintele Joe Biden a confirmat, fără să vrea, suspiciunile privind problemele sale cognitive, când a arătat presei o hârtie cu instrucțiunile pe care le primește de la staff-ul său pentru conferințele de presă.

De asemenea, au existat mai multe momente în care președintele Joe Biden a părut total rupt de realitate. În două situații a rămas cu brațul în aer, încercând să dea mâna cu diverși oameni pe care credea că îi are lângă el, în altă situație a căzut de pe bicicletă, iar fostul medic de la Casa Albă și-a exprimat, în urmă cu două luni, opinia despre declinul capacității cognitive a actualului președinte al SUA.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate