duminică, februarie 25, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Joe Biden a făcut o nouă gafă. Președintele SUA a...

VIDEO | Joe Biden a făcut o nouă gafă. Președintele SUA a citit instrucțiunile de pe prompter: Repetă propoziția! / Casa Albă a încercat să mascheze eroarea în transcrierea discursului

Președintele american ținea un discurs în favoarea dreptului la avort când a făcut o gafă citind de pe prompter, scrie FranceInfo.

În timp ce susținea vineri, 8 iulie, un discurs în favoarea dreptului la avort, președintele american a fost evident puțin prea captivat de teleprompterul pe care defila textul.

Joe Biden a citat un pasaj din decizia Curții Supreme, care a zdruncinat jurisprudența care proteja dreptul la avort Statele Unite. Apoi a citit cu voce tare instrucțiunea „repetă propoziția” ( “repeat the line”), înainte de a repeta efectiv citatul pe care tocmai îl rostise.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Secvența a provocat multe ironii pe rețelele de socializare. Pentru a calma controversa, echipele președinției americane au asigurat că Joe Biden a pronunțat de fapt propoziția „”let me repeat the line” ( „permiteți-mi să insist” , sau „repet” ). Cuvintele „let me” sunt inaudibile în videoclip, dar au fost adăugate în transcrierea discursului în cauză, publicată de Casa Albă, conform mariustuca.ro.

În urmă cu mai bine de două săptămâni, președintele Joe Biden a confirmat, fără să vrea, suspiciunile privind problemele sale cognitive, când a arătat presei o hârtie cu instrucțiunile pe care le primește de la staff-ul său pentru conferințele de presă.

În ultimele luni, au existat mai multe momente în care președintele Joe Biden a părut total rupt de realitate. În două situații a rămas cu brațul în aer, încercând să dea mâna cu diverși oameni pe care credea că îi are lângă el, în altă situație a căzut de pe bicicletă, iar fostul medic de la Casa Albă și-a exprimat, în urmă cu două luni, opinia despre declinul capacității cognitive a actualului președinte al SUA.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE