vineri, februarie 23, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Joe Biden a anunțat noi sancțiuni împotriva Rusiei: Interzicem importurile...

VIDEO | Joe Biden a anunțat noi sancțiuni împotriva Rusiei: Interzicem importurile rusești de petrol, gaze naturale și cărbune. Rămânem uniți!

Președintele american Joe Biden a anunțat, marți, interzicerea importurilor rusești de petrol, gaze naturale și cărbune din Rusia.

„Nu vom participa la subvenționarea războiului lui Putin”, a punctat președintele american.

„Interzicem importurile rusești de petrol, gaze naturale și cărbune. Rămânem uniți. Vor fi costuri și în SUA. Apărarea libertății va avea costuri și la noi”, a declarat Joe Biden.

Citești și ajuți! Cumpără carteaEseuri antiromantice, de Irving Babbitt,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Putin pare hotărât să continue pe calea sa criminală indiferent de costuri. El a transformat deja două milioane de ucraineni în refugiați. Rusia poate continua să înainteze cu un preț oribil, dar acest lucru este deja clar: Ucraina nu va fi niciodată o victorie pentru Putin.

Putin poate fi capabil să cucerească un oraș, dar nu va putea niciodată să dețină țara. Iar dacă nu răspundem astăzi asaltului lui Putin asupra păcii și stabilității globale, costul libertății și pentru poporul american va fi și mai mare mâine”, a spus Biden la Casa Albă.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

El spune că această mișcare înseamnă că „poporul american va da o altă lovitură puternică” conducerii lui Putin.

Mișcarea SUA este mai rapidă decât a ​​Europei, care este mult mai dependentă de petrol și gaze rusești.

Rusia este cel mai mare exportator mondial de petrol și gaze naturale, iar până acum exporturile sale de energie au fost scutite de sancțiuni internaționale. Deși Statele Unite nu sunt unul dintre principalii cumpărători de petrol rusesc, aliații săi vor fi supuși, de asemenea, la presiuni pentru a se îndepărta de energia rusă, conform Realitatea.

Luni, Germania și Ungaria au precizat că nu susțin sancțiuni împotriva importurilor de gaze naturale și petrol din Rusia.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE