marți, aprilie 23, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Joe Biden a spus că suntem în anul 1922 și...

VIDEO | Joe Biden a spus că suntem în anul 1922 și a uitat numele unui senator democrat, în timp ce auditorii se amuzau. Casa Albă a corectat greșeala în transcrierea discursului susținut de președintele SUA

Președintele Joe Biden a părut că a uitat în ce secol se află, în timpul unui discurs de campanie din Portland, în weekend, referindu-se la viața din 1922 în timp ce vorbea de provocările prezentului.

„Uite, în 1922, prețul pentru un medicament pentru tensiunea arterială, de care milioane de pacienți beneficiază, a crescut cu 500%”, a spus Biden fără să se corecteze.

Transcrierea de la Casa Albă a discursului a corectat remarca lui Biden, menționând că ar fi trebuit să spună 2022.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Președintele a părut să uite și numele senatorului Ron Wyden, senator democrat al statului Oregon, deși a menționat numele la începutul discursului său.

„Dar între Merkley [Sen. Jeff Merkley, D-OR] și celălalt tip despre care tocmai am vorbit…”, a precizat el, în timp ce mulțimea râdea.

Președintele a glumit și despre vârsta lui.

„Nu vreau să vă mai rețin timpul, dar acesta este unul dintre motivele pentru care m-am implicat în politică acum 800 de ani”, a spus el în timp ce publicul râdea, conform Breitbart.

Acum mai bine de trei luni, președintele Joe Biden a confirmat, fără să vrea, suspiciunile privind problemele sale cognitive, când a arătat presei o hârtie cu instrucțiunile pe care le primește de la staff-ul său pentru conferințele de presă.

De asemenea, au existat mai multe momente în care președintele Joe Biden a părut total rupt de realitate. În două situații a rămas cu brațul în aer, încercând să dea mâna cu diverși oameni pe care credea că îi are lângă el, în altă situație a căzut de pe bicicletă, iar fostul medic de la Casa Albă și-a exprimat, în urmă cu două luni, opinia despre declinul capacității cognitive a actualului președinte al SUA.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE