luni, septembrie 25, 2023
ȘTIRIVIDEO | Ioan Aurel Pop, discurs de om politic: Eu, dacă aș...

VIDEO | Ioan Aurel Pop, discurs de om politic: Eu, dacă aș fi ministrul Transporturilor și aș vedea cum arată gările noastre, a doua zi mi-aș da demisia | Președintele Academiei amenință Guvernul cu proteste

@gandul_ro

Ioan Aurel Pop: “Mă gândesc împreună cu membrii academiei să ieșim în stradă” #mariustucashow #mariustuca #gandul #exclusiv

♬ sunet original – Gandul Romania

Ioan Aurel Pop, președintele Academiei Române, a fost invitat la Marius Tucă Show, la Gândul, unde a avut un discurs puțin diferit față de cel cu care ne obișnuise până în prezent.

„Guvernanții nu știu cum să scoată cămașa pentru că s-au împrumutat prea mult, au cheltuit prea mult, n-au planificat bine exporturile. Eu, când aud că cineva se grăbește la guvernare și vrea să fie ales repede într-o funcție de conducere în țară, mă cutremur, fiindcă mă gândesc cât de greu este să conduci o țară.

Eu, dacă aș fi ministrul Transporturilor și aș vedea cum arată gările noastre, a doua zi mi-aș da demisia și aș face un protest. Nu se poate să accepți să ai o funcție de conducere de acest fel și să-ți fie rușine să dai ochii cu oamenii pe stradă.“, a spus Ioan Aurel Pop.

În ceea ce privește ordonanțele premierului Ciolacu, președintele Academiei Române a amenințat că angajații instituției pe care o conduce ar putea ieși la protest împotriva Guvernului.

„Eu mă gândesc ca, împreună cu membrii Academiei care sunt lucizi să ieșim într-un protest de stradă“, a spus președintele Academiei Române.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

1 COMENTARIU

  1. În afară de dulcele accent transilvan, ce mai este plăcut la d-l IA Pop ?

    Eu suspectez că, dacă merg pe pagina Academiei să îi citesc „misiunea” (rațiunea de a fi), găsesc o grămadă de instanțe în care d-l Pop (și toți ceilalți) ar fi avut nenumărate ocazii să demisioneze, ÎN ULTIMII 30 DE ANI. Nu mai departe decât … Învățământul în Democrație, LA SCARĂ MONDIALĂ!

    D-l Pop va intra în istorie drept exemplu de micime a intelectualității în fața Democrației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate