miercuri, aprilie 17, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Întâlnire George Simion - Steve Bannon la CPAC. Liderul AUR...

VIDEO | Întâlnire George Simion – Steve Bannon la CPAC. Liderul AUR spune că „forțele globaliste încearcă să impună în ultimii ani dictatura medicală și un singur guvern mondial”

Președintele AUR, George Simion, s-a întâlnit la CPAC 2024 cu Steve Bannon,  omul care a condus campania victorioasă, din 2016 a lui Donald Trump pentru președinția Statelor Unite.

Liderul AUR l-a convins pe Bannon să spună câteva cuvinte pentru publicul românesc: „România trebuie să rămână liberă, nu ne place socialismul. Nouă ne place libertatea”.

Anterior, Bannon s-a întreținut și cu Mihail Neamțu.

Într-un comunicat de presă, Simion a precizat că le-a povestit americanilor cum este totalitarismul și că este părere că se încearcă impunerea unui guvern mondial.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by George Simion (@georgesimion.oficial)

„Avem o obligație, noi, conservatorii români, europeni, americani, să facem front comun în privința forțelor care vor să ne controleze, să ne impună o viziune unică asupra lumii și să ne distrugă libertatea”, a subliniat acesta.

„Avem de a câștiga următoarele alegeri, chiar dacă ne confruntăm cu un guvern socialist dornic să se mențină la putere”, a completat George Simion, care a precizat că își dorește ca CPAC să fie organizat și în România.

Tot în cea de-a doua zi, președintele AUR a susținut un discurs în calitate de speaker în cadrul International Crisis Summit (ICS) în care a vorbit despre curajul românilor care au refuzat să se supună măsurilor aberante impuse de autoritățile naționale, dar și de cele europene.

„Au vrut ca populația să se sperie, să stea în case, să asculte doar știrile ”oficiale”. Am intrat în Parlament cu voturile românilor care au avut încredere în noi. Am spus adevărul și așa am reușit în România: spunând adevărul, punând la îndoială status quo-ul actual. Era datoria noastră, ca reprezentanți ai comunităților noastre, să sprijinim oamenii care nu doreau să se vaccineze. Am organizat mitinguri mari, am blocat sala de plen a Parlamentului, am făcut tot ce ne-a stat în putere pentru a opri acțiunile Guvernului, iar românii ne-au susținut în număr mare.

Vrem să ne facem auzit mesajul aici în Statele Unite, pentru că nu ați trecut prin comunism, prin totalitarism. Văd că forțele globaliste încearcă să impună în ultimii ani dictatura medicală și un singur guvern mondial.

Nouă ne spun că suntem populiști. Suntem populiști pentru că ținem cu poporul nostru și ne luptăm pentru poporul român. Și în Europa și în Statele Unite, în lumea liberă așa cum o cunoaștem, vor avea loc alegeri. Pe 9 iunie vom avea în România și în Europa alegeri pentru Parlamentul European, apoi locale, parlamentare și prezidențiale.

Noi suntem singurii care putem reda speranța. Este important să învățăm unii de la alții. Este important să ne susținem reciproc și să avem grijă unii de ceilalți”, a spus președintele AUR în discursul susținut la ICS.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE