ACTUALITATEVIDEO | Încă doi fotbaliști s-au prăbușit pe teren: unul chiar în...

VIDEO | Încă doi fotbaliști s-au prăbușit pe teren: unul chiar în Liga Campionilor. Cel mai recent bilanț: trei jucători în trei zile

Atacantul malian Adama Traore (Șerif Tiraspol) s-a prăbușit la pământ, ținându-se de piept, în timpul partidei contând pentru etapa a cincea din Liga Campionilor, împotriva celor de la Real Madrid.

Incidentul s-a petrecut în minutul 77 al partidei disputate miercuri 24 noiembrie, la Tiraspol: după un sprint pentru balon, atacantul de 26 de ani s-a oprit, a pus mâna la piept și s-a prăbușit pe pe gazon, scrie The Mirror.

El a rămas întins pentru câteva secunde, după care au intervenit de urgență cei din echipa medicală a celor de la Tiraspol.

Adama Traore a fost schimbat după patru minute și a fost transportat la spital. Conform The Mirror, cauzele acestui episod sunt neclare.

Episodul vine într-un interval foarte scurt după alte două incidente asemănătoare în această săptămână. Joi 25 noiembrie, Charlie Wyke, fotbalstul echipei Wigan Athletic, a ajuns la spital după ce s-a prăbuşit pe teren în timpul unui antrenament, informează News.ro.

Jucătorul în vârstă de 28 de ani a primit inițial îngrijiri de la staful medical al clubului Wigan, după care a fost transportat la spital.

El este acum în stare stabilă şi comunică fără probleme cu familia sa, cu angajaţii spitalului şi cu medicii clubului.

„Prioritatea absolută a tuturor celor care au legătură cu Wigan este sănătatea lui Charlie şi susținerea sa şi a familiei sale. Apreciem eforturile angajaților din sistemul sanitar, care au avut o reacție excelentă şi au grijă de Charlie în colaborare cu echipa noastră medicală. Cerem politicos să i se respecte intimitatea lui Charlie. La momentul potrivit vom oferi alte detalii pentru suporterii noștri”, a declarat Mal Brannigan, conducător al clubului Wigan.

Marți, 23 noiembrie, internaționalul scoțian John Fleck (Sheffield United), s-a prăbușit pe teren în minutul 72 al partidei disputate contra celor de la Reading, în liga a doua engleză.

Fleck are 30 de ani.

Practic, trei fotbaliști s-au prăbușit pe teren în ultimele trei zile. Din iunie și până acum, de când s-a prăbușit Christian Eriksen, numărul fotbaliștilor care au parte de astfel de crize a crescut exponențial.

Până în 2021, astfel de cazuri erau rarisime. În ultimele cinci luni avem cel puțin șapte cazuri documentate, inclusiv unul în România. O analiză a acestor cazuri de fotbaliști prăbușiți pe teren găsiți aici.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...