vineri, septembrie 22, 2023
ACTUALITATEVIDEO | În timp ce autoritățile sunt ocupate să promoveze „diversitatea” căsătoriei,...

VIDEO | În timp ce autoritățile sunt ocupate să promoveze „diversitatea” căsătoriei, o femeie de 24 de ani a NĂSCUT pe trotuar la Urziceni, în fața unui spital unde nu era niciun ginecolog de gardă

O femeie a născut luni dimineață pe trotuar, în fața spitalului din Urziceni. Acolo a fost declanșată o anchetă internă, pentru a se stabili cum a fost posibil acest lucru, după ce chiar personalul medical a chemat ambulanța să o ducă pe gravidă la altă unitate sanitară deoarece la Urziceni, la ora respectivă, nu era niciun medic ginecolog de gardă.

Luni dimineață, 31 iulie 2023, o femeie în vârstă de 24 de ani a născut în fața Spitalului din Urziceni, Ialomița.

Pacienta a ajuns la spitalul din Urziceni în jurul orei 05:00. A fost preluată de o asistentă. Deoarece în spital nu era de gardă niciun medic ginecolog, asistentele au decis să sune la 112 pentru a cere o ambulanță care să transfere pacienta la spitalul din Slobozia. Nimeni nu spune însă cum a ajuns femeia să nască pe trotuarul din fața spitalului, în condițiile în care ea trebuia să fie dusă în salon până la venirea ambulanței.

Din imagini se vede că medicii de la ambulanță sunt cei care o ajută pe femeie să nască în fața spitalului. În acest caz a început o anchetă internă, vor fi verificate inclusiv camerele de supraveghere din spital. Ministrul Sănătății Alexandru Rafila a anunțat că va verifica ce s-a întâmplat, prin intermediul Inspecției Sanitare de Stat.

Copilul născut pe 31 iulie este o fetiță și este perfect sănătoasă, au anunțat ambulanțierii.

 

Reamintim, în context, că Ministrul Muncii și Solidarității Sociale a participat la ridicarea steagului LGBT la Ambasada SUA, unde a vorbit despre importanța nediscriminării.

În același timp, MAI este preocupat să ofere un cadru legal pentru persoanele de același sex care doresc să se căsătorească.

Nici Ministerul Afacerilor Externe nu se lasă mai prejos, anunțând că promovarea drepturilor LGBT în lume este parte a politicii sale.

28 de ambasade plus Comisia Europeană s-au arătat îngrijorate că persoanele de același sex nu se pot căsători în România.

Despre românii săraci, care nu au acces la servicii elementare de sănătate sau educație, niciun cuvânt.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

  • SUBIECTE FIERBINȚI
  • LGBT

CITEȘTE MAI MULT

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate